Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ministrul Educatiei a refuzat pentru a doua oara intalnirea cu Selly. Doamna Anisie, nu va e rusine? Asta face un lider?

Antena3 Antena3,
Ministrul Educatiei a refuzat pentru a doua oara intalnirea cu Selly. Doamna Anisie, nu va e rusine? Asta face un lider?

Dupa ce a confirmat ca va participa la dezbaterea cu vloggerul Selly, vineri la ora 15:00, ministrul Educatiei s-a razgandit. Invocand cresterea numarului de cazuri de coronavirus, Monica Anisie a transmis ca va trimite in locul ei un secretar de stat. continuă pe Antena3

Ministrul Educatiei militeaza pentru invatare in orice conditii

Procesul de invatamant a fost grav afectat de criza sanitara, iar efectele sunt deja vizibile. Autoritatile fac in continuare eforturi pentru a nu mai exista o sincopa precum cea din primavara. Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a declarat, cu ocazia Zilei Internationale a Educatiei, ca invatarea trebuie sa continue in orice conditii si a sfatuit cadrele didactice sa ii indrume pe copii, dar and sa aiba grija si de sufletele lor:.

Ludovic Orban a fost testat pentru a doua oara negativ pentru Covid-19

Prim-ministrul Ludovic Orban a facut in aceasta dimineata al doilea test pentru COVID-19, la 10 zile dupa ce a intrat in contact cu un realizator tv diagnosticat pozitiv. Rezultatul testului premierului este negativ. Astfel, prim-ministrul va fi de astazi prezent la Palatul Victoria pentru activitatile curente, informeaza Guvernul.

CORONAVIRUS |Noua Zeelanda a invins lupta impotriva noului COVID-19 pentru a doua oara

Noua Zeelanda a invins pentru a doua oara lupta impotriva noului coronavirus. Premierul Jacinda Ardern a anuntat luni ridicarea restrictiilor dispuse la Auckland pentru a combate al doilea val.

Selly, umilit de profesori dupa ce s-a anuntat dezbaterea cu ministrul Educatiei Monica Anisie

Dupa ce a anuntat dezbaterea despre invatamantul romanesc cu Monica Anisie, Selly a fost aspru criticat de profesori. Acestia nu au mai putut sa taca si au rabufnit! Cum au reusit dascalii sa il umileasca pe celebrul vlogger?! Cum a fost Selly umilit de profesori Dupa anuntul dezbaterii pe YouTube dintre Selly si ministrul Educatiei, .

Premierul Ludovic Orban, testat pentru a doua oara negativ pentru Covid-19

Premierul Ludovic Orban a facut in aceasta dimineata al doilea test pentru COVID-19 si este, de asemenea, negativ. Astfel, prim-ministrul va fi de astazi prezent la Palatul Victoria pentru activitatile.

Rechizitoriul prin care a fost trimis in judecata directorul DSP Alba, respins a doua oara de judecatori

Rechizitoriul dosarului penal in care a fost trimis in judecata directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, a fost respins pentru a doua oara de Judecatoria Deva.

FOTO Mario Camora a imbracat pentru prima oara tricoul echipei nationale

Fundasul Mario Camora a imbracat pentru prima oara tricoul echipei nationale, cu ocazia sedinte foto pentru prezentarea lotului.

Horoscop 6 octombrie 2020. Vesti proaste pentru doua zodii: ce se intampla cu banii lor azi

Astrele vin cu noi previziuni pentru cei 12 nativi ai horoscopului. Din pacate, doua dintre zodii au parte de vesti proaste pe data de 6 octombrie. Ce se intampla cu banii lor si de ce ar trebui sa aiba grija mai multa pe partea financiara? Horoscop 6 octombrie 2020. Doua dintre zodii trebuie sa aiba .

Dezbaterea dintre Monica Anisie, ministrul Educatiei si vloggerul Selly va fi transmisa LIVE. Cand va avea loc

Monica Anisie a acceptat invitatia la dezbatere a vloggerului Selly. Discutia nu se va purta in spatele usilor inchise, ci va putea fi urmarita de publicul larg, pe internet. Dezbaterea dintre oficialul.

Tara care anunta pentru a doua oara ca a invins coronavirusul

Noua Zeelanda a anuntat miercuri ca a strivit inca o data noul coronavirus si acum nu mai are cazuri active de transmitere comunitara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )