Libnet.ro
UNICEF

18:15

Dezbaterea si votul asupra motiunii de cenzura impotriva Guvernului Orban, programate pe 31 august, de la ora 14.00

B1 B1,
Dezbaterea si votul asupra motiunii de cenzura impotriva Guvernului Orban, programate pe 31 august, de la ora 14.00

Motiunea de cenzura initiata de PSD impotriva Guvernului liberal va fi dezbatuta si votata, luni, 31 august, de la ora 14. Decizia a fost luata, joi, in sedinta Birourilor permanente reunite ale celor. continuă pe B1

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban va fi dezbatuta si votata luni, de la ora 14:00

Birourile permanente reunite ale Parlamentului au decis ca va fi un plen reunit al Camerei Deputatilor si Senatulului luni, de la ora 14. 00, pentru a dezbate si vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban.

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului, tinuta inca la sertar. Cand decide PSD votul pentru demiterea lui Orban

Conducerea PSD a amanat din nou luarea unei decizii in privinta zilei in care sa fie votata motiunea de cenzura. Surse din partid sustin ca este posibila varianta ca votul sa aiba loc dupa decizia CCR, asa cum a cerut si premierul Ludovic Orban.

Marcel Ciolacu: Motiunea de cenzura impotriva Guvernului se va vota luni

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, pe Facebook, ca motiunea de cenzura va fi votata luni, 31 august, de Parlament. Sedinta conducerii Parlamentului in care sa fie stabilita data si ora.

Marcel Ciolacu: in acest moment, sunt suficiente voturi pentru ca motiunea de cenzura sa treaca (VIDEO)

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi ca exista voturile necesare pentru ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului liberal sa treaca. Dezbaterea si votul asupra motiunii de cenzura sunt.

Motiunea de cenzura asteapta calendele PSD

Parlamentarii social-democrati ar trebui sa stabileasca, astazi, calendarul dezbaterii si votarii motiunii de cenzura depusa impotriva guvernului Orban si citita in plenul Legislativului de saptamana trecuta.

Klaus Iohannis: Motiunea de cenzura e depusa in bataie de joc, izvorata din cinismul PSD-ist (VIDEO)

PSD a decis data la care va fi votata motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban: luni, 31 august. Anuntul a fost facut de presedintele partidului Marcel Ciolacu. La scurt timp dupa acest anunt, miercuri,.

Scandal mare la FC Barcelona - Motiune de cenzura impotriva presedintelui dupa ce Lionel Messi a anuntat ca vrea sa plece

Conducerea clubului FC Barcelona se clatina dupa anuntul soc al vedetei Lionel Messi privind intentia de a parasi echipa, determinand astfel un antreprenor, candidat la fotoliul de presedinte al echipei catalane, sa anunte miercuri depunerea unei motiuni de cenzura impotriva actualului presedinte al gruparii catalane Josep Bartomeu, informeaza AFP.

TikTok depune plangere impotriva guvernului american

TikTok a confirmat ca va depune luni o plangere impotriva guvernului american, ca raspuns la ordinul executiv al lui Donald Trump, care acuza compania ca spioneaza in numele Beijingului si vrea sa interzica orice tranzactie in viitorul apropiat a TikTok cu parteneri din Statele Unite, potrivit AFP.

Motiunea de cenzura a PSD impotriva Guvernului Orban va fi votata luni, 31 august

Motiunea de cenzura a PSD impotriva Guvernului Orban va fi votata luni, 31 august. Guvernul Orban trebuie sa plece, a scris pe Facebook, miercuri, liderul PSD, Marcel Ciolacu. Conducerea Parlamentului urmeaza sa se reuneasca joi si sa voteze data anuntata de Ciolacu. Anuntul a fost facut de liderul PSD cu zece minute inaintea conferintei de presa anuntata de presedintele Klaus Iohannis.

UDMR va stabili in ziua votului daca va sustine sau nu motiunea de cenzura. Kelemen Hunor: Am spus ca noi nu vom semna, dar avem o mie de motive sa dam jos Guvernul. Trebuie sa ne gandim

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat, marti, ca liderii Uniunii vor stabili in ziua votului daca va sustine sau nu motiunea de cenzura a PSD impotriva Guvernului Orban. Motiunea de cenzura ar urma.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2112 seconds )