Libnet.ro
UNICEF

05:30

Marcel Ciolacu: Motiunea de cenzura impotriva Guvernului se va vota luni

B1 B1,
Marcel Ciolacu: Motiunea de cenzura impotriva Guvernului se va vota luni

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, pe Facebook, ca motiunea de cenzura va fi votata luni, 31 august, de Parlament. Sedinta conducerii Parlamentului in care sa fie stabilita data si ora. continuă pe B1

MARCEL CIOLACU: Motiunea de cenzura se va vota pe 31 august

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, miercuri, ca motiunea de cenzura depusa de social-democrati va fi supusa votului pe 31 august, scrie Agerpres.

Marcel Ciolacu: Motiunea de cenzura se va vota pe 31 august

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Marcel Ciolacu, a anuntat, prin intermediul unei post.

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului, tinuta inca la sertar. Cand decide PSD votul pentru demiterea lui Orban

Conducerea PSD a amanat din nou luarea unei decizii in privinta zilei in care sa fie votata motiunea de cenzura. Surse din partid sustin ca este posibila varianta ca votul sa aiba loc dupa decizia CCR, asa cum a cerut si premierul Ludovic Orban.

Marcel Ciolacu a facut marele anunt despre cand se va vota motiunea de cenzura

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat pe pagina sa de Facebook, ca motiunea de cenzura se va vota luni, 31 august. De altfel, Marcel Ciolacu a mai spus ca Guvernul Orban trebuie sa plece cat mai repede.

Motiunea de cenzura a PSD impotriva Guvernului Orban va fi votata luni, 31 august

Motiunea de cenzura a PSD impotriva Guvernului Orban va fi votata luni, 31 august. Guvernul Orban trebuie sa plece, a scris pe Facebook, miercuri, liderul PSD, Marcel Ciolacu. Conducerea Parlamentului urmeaza sa se reuneasca joi si sa voteze data anuntata de Ciolacu. Anuntul a fost facut de liderul PSD cu zece minute inaintea conferintei de presa anuntata de presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis: Motiunea de cenzura e depusa in bataie de joc, izvorata din cinismul PSD-ist (VIDEO)

PSD a decis data la care va fi votata motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban: luni, 31 august. Anuntul a fost facut de presedintele partidului Marcel Ciolacu. La scurt timp dupa acest anunt, miercuri,.

Klaus Iohannis: Motiunea de cenzura e depusa in bataie de joc, izvorata din cinismul PSD-ist

PSD a decis data la care va fi votata motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban: luni, 31 august. Anuntul a fost facut de presedintele partidului Marcel Ciolacu. La scurt timp dupa acest anunt, miercuri,.

Votul pe motiunea de cenzura va avea loc luni, 31 august. Ciolacu: Guvernul Orban trebuie sa plece

Votul asupra motiunii de cenzura va avea loc lunea viitoare, pe 31 august, a anuntat miercuri liderul PSD Marcel Ciolacu. Guvernul Orban trebuie sa plece, a adaugat acesta.

Eugen Tomac: Motiunea nu trece.Tara se afla pe marginea prapastiei, iar PSD se pregateste sa-i dea un branci fatal

Liderul PMP Eugen Tomac sustine ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban nu va trece. Sa depui motiune de cenzura intr-o situatie de urgenta este un act iresponsabil si cinic. Doar Ciolacu si ai lui sunt capabili, din ratiuni electorale marunte, sa isi imagineze ca exista optiunea de a suprapune o criza politica peste cea sanitara, economica, sociala, a scris Eugen Tomac pe Facebook. PMP nu voteaza motiunea PSD.

Presedintele Iohannis, reactie acida dupa ce PSD a anuntat ca motiunea se voteaza pe 31 august: Este o bataie de joc!

Klaus Iohannis a venit cu o reactie acida dupa ce PSD a anuntat ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului se va vota pe 31 august. Presedintele a declarat ca acest lucru este o bataie de joc din partea PSD, iar el nu isi doreste sa treaca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2492 seconds )