Libnet.ro
UNICEF

07:00

Dezinfectantii si echipamentele medicale aduse din Coreea de Sud vor fi distribuite in judetul Hunedoara

Adevărul Adevărul,
Dezinfectantii si echipamentele medicale aduse din Coreea de Sud vor fi distribuite in judetul Hunedoara

ISU Hunedoara a prezentat lista echipamentelor medicale care vor ajunge, joi, in judetul Hunedoara, dupa ce au fost achizitionate din Coreea de Sud. continuă pe Adevărul

FOTO 45 de tone de echipamente medicale aduse din Coreea de Sud in Romania cu o aeronava NATO

Ministerul Apararii Nationale a solicitat Capabilitatii de Transport Aerian Strategic a NATO, care opereaza de pe Baza Aeriana Papa din Ungaria, desfasurarea unei misiuni aeriene de urgenta, pentru transportul a aproximativ 45 de tone de echipament medical de la Seul la Bucuresti, transmite MApN. 45 de tone de echipamente medicale aduse din Coreea de Sud in Romania cu o aeronava NATO.

Primele imagini cu testele PCR aduse din Coreea de Sud. Orban: Am fost personal sa le pipai

Prima transa de teste dintr-un lot de doua milioane cumparate de compania UNIFARM de la un producator din Coreea de Sud a ajuns in Bucuresti, premierul spunand ca le-a pipait personal.

COVID-19. MApN: 45 de tone de echipament medical din Coreea de Sud, aduse la Bucuresti cu o aeronava NATO

Ministerul Apararii Nationale anunta ca in cursul zilei de joi, in Romania, vor ajunge 45 de tone de echipamente medicale din Coreea de Sud. Transportul se va face cu o aeronava NATO, la solicitarea MApN,.

MApN: Un transport aerian cu echipamente medicale din Coreea de Sud a sosit pe aeroportul Henri Coanda

Un transport aerian cu 45 de tone de echipamente medicale, inclusiv 100. 000 de combinezoane de protectie, din Coreea de Sud, a sosit pe aeroportul Henri Coanda, anunta MApN.

MApN a solicitat 45 de tone de echipamente medicale din Coreea de Sud

Ministerul Apararii Nationale anunta ca a solicitat Capabilitatii de Transport Aerian Strategic a NATO, care opereaza de pe Baza Aeriana Papa din Ungaria, desfasurarea unei misiuni aeriene de urgenta, pentru transportul a aproximativ 45 de tone de echipament medical din Coreea de Nord.

VIDEO Un avion militar cu 45 de tone de echipament medical din Coreea de Sud a aterizat pe Aeroportul Henri Coanda

Un transport aerian cu 45 de tone de echipamente medicale, inclusiv 100. 000 de combinezoane de protectie, din Coreea de Sud, a sosit pe aeroportul Henri Coanda, anunta MApN.

Ce a primit Romania din Coreea de Sud. Aeronava NATO va ateriza pe 26 martie, in Romania

In Romania situatia devine tot mai grava. Asadar, pentru a avea cat mai multe resurse impotriva luptei cu noul virus, Coreea de Sud a venit in ajutor. Astfel incat, autoritatile spera ca vor putea face fata. Ce a primit Romania din Coreea de Sud Potrivit informatiilor oficiale de la MapN, Romania a primit de la .

Ludovic Orban a verificat personal preluarea echipamentului medical cumparat din Coreea de Sud si adus in Romania cu un avion NATO

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a verificat personal, joi, la Aeroportul Otopeni, preluarea echipamentului medical achizitionat din Coreea de Sud prin Oficiul National de Achizitii Centralizate, anunta surse citate de Antena 3.

MApN va aduce 45 de tone de echipamente medicale din Coreea de Sud cu sprijinul NATO

Ministerul Apararii Nationale a solicitat Capabilitatii de Transport Aerian Strategic a NATO, care opereaza de pe Baza Aeriana Papa din Ungaria, desfasurarea unei misiuni aeriene de urgenta, pentru transportul a aproximativ 45 de tone de echipament medical de la Seul la Bucuresti.

FOTO Imaginile sperantei pentru medicii romani din linia intai. Peste 40 de tone de echipamente de protectie au plecat din Coreea de Sud spre Romania VIDEO

Primele echipamente medicale si teste cumparate de Romania din Coreea de Sud au pornit spre tara noastra cu un avion militar care aduce in tara 100. 000 de combinezoane de protectie complete.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )