Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce a primit Romania din Coreea de Sud. Aeronava NATO va ateriza pe 26 martie, in Romania

Playtech Playtech,
Ce a primit Romania din Coreea de Sud. Aeronava NATO va ateriza pe 26 martie, in Romania

In Romania situatia devine tot mai grava. Asadar, pentru a avea cat mai multe resurse impotriva luptei cu noul virus, Coreea de Sud a venit in ajutor. Astfel incat, autoritatile spera ca vor putea face fata. Ce a primit Romania din Coreea de Sud Potrivit informatiilor oficiale de la MapN, Romania a primit de la . continuă pe Playtech

FOTO 45 de tone de echipamente medicale aduse din Coreea de Sud in Romania cu o aeronava NATO

Ministerul Apararii Nationale a solicitat Capabilitatii de Transport Aerian Strategic a NATO, care opereaza de pe Baza Aeriana Papa din Ungaria, desfasurarea unei misiuni aeriene de urgenta, pentru transportul a aproximativ 45 de tone de echipament medical de la Seul la Bucuresti, transmite MApN. 45 de tone de echipamente medicale aduse din Coreea de Sud in Romania cu o aeronava NATO.

MApN va aduce 45 de tone de echipamente medicale din Coreea de Sud cu sprijinul NATO

Ministerul Apararii Nationale a solicitat Capabilitatii de Transport Aerian Strategic a NATO, care opereaza de pe Baza Aeriana Papa din Ungaria, desfasurarea unei misiuni aeriene de urgenta, pentru transportul a aproximativ 45 de tone de echipament medical de la Seul la Bucuresti.

COVID-19. MApN: 45 de tone de echipament medical din Coreea de Sud, aduse la Bucuresti cu o aeronava NATO

Ministerul Apararii Nationale anunta ca in cursul zilei de joi, in Romania, vor ajunge 45 de tone de echipamente medicale din Coreea de Sud. Transportul se va face cu o aeronava NATO, la solicitarea MApN,.

MApN a solicitat 45 de tone de echipamente medicale din Coreea de Sud

Ministerul Apararii Nationale anunta ca a solicitat Capabilitatii de Transport Aerian Strategic a NATO, care opereaza de pe Baza Aeriana Papa din Ungaria, desfasurarea unei misiuni aeriene de urgenta, pentru transportul a aproximativ 45 de tone de echipament medical din Coreea de Nord.

FOTO Imaginile sperantei pentru medicii romani din linia intai. Peste 40 de tone de echipamente de protectie au plecat din Coreea de Sud spre Romania VIDEO

Primele echipamente medicale si teste cumparate de Romania din Coreea de Sud au pornit spre tara noastra cu un avion militar care aduce in tara 100. 000 de combinezoane de protectie complete.

CORONAVIRUS |Romania va primi 2 milioane de teste pentru COVID-19 din Coreea de Sud

UPDATE: Autoritatile anunta oficial ca Unifarm SA a incheiat un contract cadru cu un producator din Coreea de Sud, pentru achizitia a 2. 000 de teste de diagnostic molecular Real Time PCR). Prima.

Cand ajung in tara testele de coronavirus din Coreea de Sud si cine vor fi primii beneficiari

Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a dezvaluit duminica cand vor ajunge in tara primele modele de teste individuale de coronavirus dupa ce o companie sud-coreeana a anutat ca va trimite in Romania 20. 000 de kituri pentru testare.

Al paisprezecelea deces in Romania din cauza coronavirusului - un barbat de 52 de ani internat la Spitalul Judetean Suceava, unde au murit alte 5 persoane

Al paisprezecelea deces in Romania din cauza coronavirusului a fost anuntat miercuri. Este vorba despre un barbat de 52 de ani internat la Spitalul Judetean Suceava, unde au murit alte 5 persoane, iar peste 100 de cadre medicale sunt infectatae cu COVID-19.

inca un deces in Romania din cauza coronavirusului! Bilantul a ajuns la sapte

Inca un deces in Romania din cauza coronavirusului, astfel bilantul a ajuns la sapte.

11 decese in Romania din cauza infectiei cu coronavirus

Au fost inregistrate inca 3 decese in Romania ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, numarul deceselor la nivel national ajungand la 11.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )