Libnet.ro
UNICEF

15:45

Dezmat total la Insula iubirii: Din pacate, chiar prezentatorul Radu Valcan a fost implicat... Ce decizie a luat Antena 1...

B1 B1,
Dezmat total la Insula iubirii: Din pacate, chiar prezentatorul Radu Valcan a fost implicat... Ce decizie a luat Antena 1...

Momente incredibile la Insula iubirii! Concurentul Costas a intrebat-o pe Nicoleta Dragne daca vrea sa faca un copil cu el. Ei, bine, siderata de propunerea barbatului care a picat in ispita, blonda si-a dorit. continuă pe B1

Primul barbat care pleaca de la Insula Iubirii, emisiunea de la Antena 1. Ce se intampla in episodul 11 al sezonului 5

Primul barbat a plecat de pe Insula Iubirii. Care e fost concurentul care si-a incheiat experienta pe insula tentatiilor? Sezonul 5 a venit cu extrem de multe surprize, in special din partea lui. Insula Iubirii- sezon 5, episod 11. Primul barbat care pleaca Episodul cu numarul 11 aduce schimbari pentru Purimuntra. Un barbat va primi .

INSULA IUBIRII. Premiera absoluta in showul TV: Un concurent a fost trimis acasa, dupa ce a primit o lectie dura

in cel mai nou episod din Insula Iubirii, la Purimuntra, un concurent va primi o lectie si va fi primul barbat trimis acasa, dar nu inainte de a realiza cu adevarat raul facut celor din jurul lui.

Au facut `bunga, bunga` la Insula iubirii, dar Antena 1 a cenzurat imaginile: Acum au aparut pe Internet si intreaga Romanie s-a isterizat!

Scene interzise cardiacilor la Insula iubirii! Alexandra si Aurel s-au reintalnit, iar concurentul nu s-a putut abtine sa nu pice in ispita, astfel ca cei doi au avut parte de momente fierbinti, iar totul a.

Teroare la emisiunea Insula iubirii: E vorba de amanta oficiala a celebrului cuplu!

Bianca Pop, sexoasa ispita de la Insula iubirii a inceput sa fie terorizata de temutul interlop Ciprian Pian, dupa ce a pus capat relatiei pe care o avea cu acesta, potrivit CanCan.

Ce au decis cei de la Antena 1 in legatura cu celebra emisiune Insula Iubirii: Mi-a pus pe...

Irina, ispita de la Insula Iubirii, a fost supusa unui tir de intrebari incrucisate la Antena Stars si a recunoscut ca experienta din Thailanda a fost mult mai grea decat s-ar fi asteptat, potrivit.

Din pacate anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis! Pana la urma totul s-a confirmat: Da, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Fostul edil al Capitalei, Viorel Lis, trece prin momente grele. Acesta s-a confruntat, recent, cu grave probeleme de sanatate: a inceput sa-si piarda memoria si sa nu mai recunoasca persoanele din jurul.

Anuntul trist tocmai a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica jr...

Firma prin care Stefan Banica Jr. isi desfasoara activitatile din domeniul artistic inregistreaza datorii uriase la stat.

Din pacate, trupul Biancai Dragusanu a cedat! Tragedie in lumea mondena: Vedeta a fost batuta cu bestialitate si...

Detalii incendiare din trecutul amoros al Biancai Dragusanu au iesit abia acum la iveala! BOMBA iN SHOWBIZ! BIETUL FUEGO! A AJUNS NUMAI PIELE SI OS! IRINA LOGHIN E iN STARE DE SOC GALERIE FOTO) inainte.

Din pacate, stopul cardio-respirator... VESTEA TRISTA despre Mihai Constantinescu tocmai a fost CONFIRMATA!

Mihai Constantinescu este internat in continuare la Spitalul Floreasca din Bucuresti, dupa ce a fost gasit inconstient de sotia sa, Simona Secrier.

Maia Sandu: Din pacate, mostenirea regimului oligarhic din Republica Moldova este foarte grea

Mostenirea regimului oligarhic din Republica Moldova este foarte grea pentru cetatenii acestei tar.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2635 seconds )