Libnet.ro
UNICEF

16:30

Dezvaluire uluitoare facuta de primul sot al actritei Stela Popescu. Ce urma sa faca artista sambata

Antena3 Antena3,
Dezvaluire uluitoare facuta de primul sot al actritei Stela Popescu. Ce urma sa faca artista sambata

Dezvaluire uluitoare facuta de primul sot al Stelei Popescu. Regizorul Dan Puican a transmis un mesaj emotionant si a marturisit ca actrita ar fi trebuit sa ajunga la masa la el, in cursul zilei de. continuă pe Antena3

Primul mesaj al Teatrului Constantin Tanase dupa moartea actritei Stela Popescu

Stela Popescu a murit. Teatrul Constantin Tanase a transmis primul mesajul dupa moartea actritei Stela Popescu: Nu putem sa scriem nimic, tristetea e de necuprins. Stela Popescu a.

Sicriul cu trupul neinsufletit al actritei Stela Popescu a ajuns la Teatrul Constantin Tanase

ACTUALIZARE 17:30 TNR: Stela Popescu era o actrita de un mare profesionalism, care si-a iubit enorm publicul Teatrul National Radiofonic TNR) deplange plecarea marii actrite Stela Popescu, precizand ca aceasta a dat dovada, de-a lungul carierei indelungate, de professionalism si ca si-a iubit enorm publicul. --------- Sicriul cu trupul neinsufletit al actritei Stela Popescu a fost depus, astazi, la Sala Savoy a Teatrului de Revista Constantin Tanase.

Radu Banciu, dupa decesul actritei Stela Popescu: Pica bine pentru oamenii simpli care petrec aceste zile de doliu, pentru ca moartea e ce joaca romanii cel mai bine (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu decesul actritei Stela Popescu la varsta de 81 de ani, afirmand ca a picat bine, ca perioada, pentru romanii simpli care tr.

STELA POPESCU. Marturii tulburatoare dupa moartea actritei Stela Popescu

STELA POPESCU Actorul Ion Dichiseanu a declarat joi, pentru AGERPRES, ca traim clipe cumplit de grele atunci cand apare vestea decesului unui coleg, mai ales unul de talia Stelei Popescu.

Mesajul emotionat al Patriarhului Daniel, dupa moartea actritei Stela Popescu

Stela Popescu a murit. Actrita Stela Popescu a unit bucuria vietii cu lumina credintei, considera patriarhul Daniel, care spune ca a primit cu multa intristare vestea trecerii din aceasta viata a artistei.

Sicriul cu trupul actritei Stela Popescu va fi depus in foaierul Teatrului Constantin Tanase. Sute de oameni s-au adunat sa-i aduca un ultim omagiu

Oamenii care au indragit-o pe Stela Popescu isi vor putea lua ramas bun de la artista la Teatrul Constantin Tanase. Trupul actritei va ajunge in foaierul teatrului pana maine,.

Sute de persoane i-au adus un ultim omagiu actritei Stela Popescu

Cateva sute de persoane i-au adus vineri un ultim omagiu regretatei actrite Stela Popescu, sicriul cu trupul neinsufletit al acesteia fiind depus in foaierul Salii Savoy a Teatrului Constantin Tanase, relateaza Agerpres.

Cea mai mare drama din viata actritei Stela Popescu: Nu si-a vazut tatal timp de 19 ani. Ce se intamplase cu el

Stela Popescu a trait in tinerete o adevarata drama. Timp de 19 ani nu a stiut nimic de tatal ei, pe care l-a crezut mort, iar mama ei s-a chinuit s-o creasca, potrivit Historia. ro. Pe cand.

Poezia scrisa de Flick Domnul Rima dupa moartea actritei Stela Popescu

Stela Popescu a murit. Marea actrita a incetat din viata la varsta de 81 de ani. Artista a fost gasita moarta, joi dupa-amiaza, la ora 15. 40, la casa sa din Bucuresti. Flick Domnul.

Florin Piersic deplange disparitia actritei Stela Popescu: Sunt terminat! E ca si cum ar fi plecat cineva din familia mea

Stela Popescu A MURIT Sunt uluit, sunt terminat. Pur si simplu nu-mi vine sa cred, a spus Florin Piersic, joi, la Antena 3. E ca si cum ar fi plecat cineva din familia mea, a mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )