Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cea mai mare drama din viata actritei Stela Popescu: Nu si-a vazut tatal timp de 19 ani. Ce se intamplase cu el

Antena3 Antena3,
Cea mai mare drama din viata actritei Stela Popescu: Nu si-a vazut tatal timp de 19 ani. Ce se intamplase cu el

Stela Popescu a trait in tinerete o adevarata drama. Timp de 19 ani nu a stiut nimic de tatal ei, pe care l-a crezut mort, iar mama ei s-a chinuit s-o creasca, potrivit Historia. ro. Pe cand. continuă pe Antena3

Contractul de credit sau certificatul de casatorie? Studiu: Care este cea mai importanta SEMNATURA din viata pentru romani

Un studiu Provident arata ca pentru multi romani cea mai importanta semnatura din viata este, surprinzator, pe contractul de credit. Astfel, pentru 26% dintre respondenti spun ca semnatura pe.

Eurostat: Aproape jumatate dintre copiii din Romania, in risc de saracie, cea mai mare rata din UE

Aproape jumatate dintre copiii din Romania 0-17ani) se aflau in risc de saracie in anul 2016, cea mai mare proportie din Uniunea Europeana, potrivit celor mai recente date disponibile, prezentate luni de Eurostat.

Romania, printre statele UE in care microintreprinderile au cea mai mare contributie la exporturile intracomunitare

Microintreprinderile firmele cu pana la noua angajati) au cea mai mare contributie la exporturile intracomunitare in sase state membre UE: Belgia unde microintreprinderile sunt responsabile pentru 46% din totalul exporturilor intra-UE), Malta 37%), Ungaria 26%), Marea Britanie 23%), Romania si Suedia ambele cu 19%), potrivit datelor publicate marti de Eurostat, informeaza Agerpres.

Miss World 2017. Ea este cea mai frumoasa femeie din lume.

Cea mai frumoasa femeie din lume a fost desemnata in cadrul finalei concursului Miss World 2017, desfasurat in orasul Sanya din China. Iata cine a impresionat cel mai mult juriulu.

Clasamentul WTA: Mihaela Buzarnescu, cea mai buna clasare din cariera (locul 60 - a depasit-o pe Maria Sharapova); Simona Halep, in continuare lider

Castigatoare a turneului ITF de la Toyota Japonia), Mihaela Buzarnescu a urcat pe locul 60 in ierarhia WTA cea mai buna clasare din cariera), performanta cu care a depasit-o pe Maria Sharapova 61 in lume). Simona Halep se mentine lider pentru a saptea saptamana la rand 6175 puncte).

Stela Popescu a murit. Detaliul nestiut din viata actritei: a arbitrat un meci de fotbal

Stela Popescu a murit. Adulata de intreaga tara pentru reprezentatiile sale pe scena, pentru filmele memorabile si pentru scenetele savurose de Revelion, Stela Popescu a iubit si.

Un indian de 73 de ani are cea mai numeroasa familie din lume: 39 de sotii, 94 copii si 33 de nepoti

Un indian de 73 de ani se poate mandri cu cea mai numeroasa familie din lume. Cele 39 de sotii respecta un sistem de rotatie pentru ca fiecare sa poata vizita dormitorul barbatului.

Indianul cu cea mai numeroasa familie din lume: 39 de sotii, 94 copii si 33 de nepoti

Un indian de 73 de ani se poate mandri cu cea mai numeroasa familie din lume. Cele 39 de sotii respecta un sistem de rotatie pentru ca fiecare sa poata vizita dormitorul barbatului.

Realitatea tragica a saraciei din Romania, tara care raporteaza cea mai mare crestere economica din UE

Privind la statisticile Eurostat care estimeaza nivelul saraciei din Statele Membre UE, in mod normal, daca ar exista un minimum de sentiment de raspundere, clasa noastra politica ar trebui sa demisioneze in bloc.

FOTO Cum arata cea mai frumoasa jucatoare din WTA la varsta la care s-a apucat de tenis

Sorana Cirstea este intre primele 40 de jucatoare ale lumii, conform clasamentului oficial WTA, dar si cea mai frumoasa jucatoare din circuitul feminin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )