Libnet.ro
UNICEF

23:15

Poezia scrisa de Flick Domnul Rima dupa moartea actritei Stela Popescu

Antena3 Antena3,
Poezia scrisa de Flick Domnul Rima dupa moartea actritei Stela Popescu

Stela Popescu a murit. Marea actrita a incetat din viata la varsta de 81 de ani. Artista a fost gasita moarta, joi dupa-amiaza, la ora 15. 40, la casa sa din Bucuresti. Flick Domnul. continuă pe Antena3

Primul mesaj al Teatrului Constantin Tanase dupa moartea actritei Stela Popescu

Stela Popescu a murit. Teatrul Constantin Tanase a transmis primul mesajul dupa moartea actritei Stela Popescu: Nu putem sa scriem nimic, tristetea e de necuprins. Stela Popescu a.

Ce s-a gasit in casa Stelei Popescu dupa moartea actritei

Apreciata actrita Stela Popescu a incetat din viata la varsta de 81 de ani, moartea sa socand o tara intreaga. Artista, care suferea de diabet, a fost gasita decedata in holul.

STELA POPESCU. Marturii tulburatoare dupa moartea actritei Stela Popescu

STELA POPESCU Actorul Ion Dichiseanu a declarat joi, pentru AGERPRES, ca traim clipe cumplit de grele atunci cand apare vestea decesului unui coleg, mai ales unul de talia Stelei Popescu.

Radu Banciu, dupa decesul actritei Stela Popescu: Pica bine pentru oamenii simpli care petrec aceste zile de doliu, pentru ca moartea e ce joaca romanii cel mai bine (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu decesul actritei Stela Popescu la varsta de 81 de ani, afirmand ca a picat bine, ca perioada, pentru romanii simpli care tr.

Loredana, marturisire dupa moartea Stelei Popescu

Stela Popescu a murit. Celebra cantareata Loredana Groza i-a adus un ultim omagiu actritei Stela Popescu care s-a stins din viata la 81 de ani. Lori a povestit cum a cunoscut-o pe Stela Popescu si cum o.

Stela Popescu a murit. Alexandru Arsinel, prima reactie dupa moartea Stelei Popescu

Stela Popescu a murit. Acum ma duc la ea acasa. Nu stiu ce se intampla. Vai de mine!, a spus Alexandru Arsinel. Actorul s-a deplasat ulterior la casa actritei. Stela Popescu a murit. Marea actrita a.

Mesajul transmis de Gabriela Firea dupa moartea Stelei Popescu

Stela Popescu a murit. Gabriela Firea, primarul Capitalei, a transmis un mesaj emotionant dupa ce marea actrita Stela Popescu s-a stins din viata. Stela Popescu a murit. A incetat azi sa mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2212 seconds )