Libnet.ro
UNICEF

19:15

Dezvaluiri. Cum a ajuns Dragnea liderul PSD. Ne-a inselat pe toti. A umblat la baroni si le-a promis ca-i scapa de dosare. Rovana Plumb trebuia sa fie interimar

Adevărul Adevărul,
Dezvaluiri. Cum a ajuns Dragnea liderul PSD. Ne-a inselat pe toti. A umblat la baroni si le-a promis ca-i scapa de dosare. Rovana Plumb trebuia sa fie interimar

Fostul premier Victor Ponta a povestit, la Adevarul Live, de ce a renuntat la conducerea PSD in 2015 si cum a reusit Liviu Dragnea sa-i ia locul. A castigat promitand amnistia si gratierea, e concluzia lui Ponta. continuă pe Adevărul

Ponta explica cum a ajuns Dragnea seful PSD: A umblat la baroni si le-a promis ca ii va scapa de dosare. A castigat promitand amnistia si gratierea

Victor Ponta a vorbit, vineri, despre maniera in care Liviu Dragnea a ajuns la conducerea celui mai mare partid din Romania. Fostul premier sustine ca Dragnea ca i-a inselat pe toti din PSD si ca a.

Dragnea lauda votul privind familia traditionala. Liderul PSD, ironizat pe Facebook: Tu si Irinuca va incadrati la familia traditionala?

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a laudat pe colegii senatori care au votat proiectul pentru modificarea Constitutiei astfel incat familia se bazeaza pe casatoria liber consimtita intre barbat si femeie. Dupa ce a anuntat ca va merge sa voteze la referendum, Dragnea a fost ironizat de numerosi internauti pe Facebook, fiind intrebat daca el si partenera s-ar incadra in categoria familiei traditionale.

Subiectele zilei: Viraje spre dreapta n tot mai multe tari europene;Dragnea lauda votul privind familia traditionala. Liderul PSD, ironizat pe Facebook: Tu si Irinuca va ncadrati la familia traditionala?

Atac dur la adresa practicilor DNA din partea judecatorului Dana Garbovan. Judecatoarea clujeana Dana Garbovan presedinte al Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania critica practicile Directiei Nationale Anticoruptie, subliniind ca daca acestea nu ar fi ajuns sa fie investigate de institutii abilitate. Politistii locali din Sectorul 3 lovesc cu pumnul si ii pun catusele unui copil pentru ca a pescuit in lacul IOR. Mai multi politisti locali din Sectorul 3 al Capitalei au fost filmati cum il lovesc cu pumnul pe un copil pentru ca ar fi prins cativa pesti din lacul IOR.

Gabriela Firea, noi dezvaluiri explozive despre situatia din PSD: Liviu Dragna a impus partidului o agenda paralela

Gabriela Firea a transmis o noua scrisoare in care vorbeste despre situatia din PSD. Primarul General al Capitalei sustine ca nu a facut niciodata un pact cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, si ca nu.

Liviu Dragnea joaca tare. Ce face liderul PSD

Razboiul declansat de Gabriela Firea il forteaza pe Liviu Dragnea sa demareze o serie de negocieri fara precedent la nivelul PSD. in tentativa de a-si pastra functia de presedinte, Dragnea joaca tare si ch.

Liviu Dragnea, dispus sa se stea fata in fata cu cei care ii vor capul. Liderul PSD ar fi de acord sa convoace urgent Comitetul Executiv National al partidului

Liviu Dragnea pare dispus sa puna capat tensiunilor din partid si sa convoace o sedinta a Comitetului Executiv in a doua jumatate a lunii septembrie. Cel putin asa sustine presedintele organizatiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )