Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, dispus sa se stea fata in fata cu cei care ii vor capul. Liderul PSD ar fi de acord sa convoace urgent Comitetul Executiv National al partidului

B1 B1,
Liviu Dragnea, dispus sa se stea fata in fata cu cei care ii vor capul. Liderul PSD ar fi de acord sa convoace urgent Comitetul Executiv National al partidului

Liviu Dragnea pare dispus sa puna capat tensiunilor din partid si sa convoace o sedinta a Comitetului Executiv in a doua jumatate a lunii septembrie. Cel putin asa sustine presedintele organizatiei. continuă pe B1

Ce pasi trebuie sa faca cei care vor sa primeasca despagubiri pentru daunele provocate de pesta porcina africana

Proprietarii gospodariilor afectate de pesta porcina se vor adresa Directiilor Agricole judetene, unde vor depune documentatia eliberata de DSVSA. Despagubirea se va calcula in functie de greutatea standard.

Varsta de PENSIONARE, schimbata OFICIAL: Cine sunt cei care vor iesi mai repede la pensie incepand de acum!

Schimbari majore in noua Lege a pensiilor. Initiativa legislativa care a fost lansata in dezbatere publica de Ministerul Muncii vine cu mai multe modificari, printre care si reducerea varstei de pensiona.

Tacerea reprezinta o forma de sustinere a regimului lui Liviu Dragnea

Scandalul din ultima vreme care a izbucnit in randurile Partidului Social Democrat odata cu atacurile lansate de Gabriela Firea la adresa lui Liviu Dragnea cu ocazia sedintei Comitetului Executiv National ce a avut loc la Neptun, pare sa nu se mai termine.

Liviu Dragnea anunta ca e dispus sa-si dea demisia, daca i se va cere acest lucru. Cine sunt cei care i se opun?

Liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat ca este dispus sa isi dea demisia, daca i se va cere acest lucru. Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor a facut acest anunt in sedinta la care au participat primarii de sectoare, premierul Viorica Dancila si o.

Liviu Dragnea a anuntat ca este dispus sa demisioneze din fruntea PSD si a Camerei Deputatilor

Lovitura de teatru pe scena politica romaneasca! Liviu Dragnea a anuntat ca este dispus sa demisioneze atat din fruntea partidului cat si de la sefia Camerei Deputatilor, informeaza Digi24. Acest anunt.

Liviu Dragnea, dupa ce a fost audiat la Parchetul General privind evenimentele din 10 august: Nu ma tem de o punere sub acuzare. Vinovati sunt cei care au organizat violentele (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a fost audiat vineri de procurorii de la Parchetul General in dosarul privind violentele de la mitingul diasporei din 10 august. La plecare, Dragnea a precizat ca a fost.

Eugen Teodorovici spune ca din conflictul dintre Gabriela Firea si Liviu Dragnea pierde tara si ca cei doi au obligatia sa-si rezolve problemele in partid

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, sustine ca divergentele dintre Gabriela Firea si Liviu Dragnea ar fi trebuite transat in interiorul partidului si ca cei doi au obligatia sa rezolve acest conflict in partid, el afirmand ca, in opinia sa, tara pierde din cauza acestui conflict.

Dezastru total pentru Liviu Dragnea! Cu ce il asteapta baronii in CEX! Bomba lansata de Firea

Ce a manat-o cu adevarat in lupta pe Gabriela Firea, care pana nu demult era unul dintre cei mai fideli sustinatori ai lui Liviu Dragnea? Ei bine, potrivit unor surse din apropierea acesteia,in spatele.

iCCJ a motivat condamnarea lui Liviu Dragnea: S-a folosit, deliberat, de ascendentul moral pe care-l avea

Judecatorii de la iCCJ au finalizat motivarea deciziei de condamnare a lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare, pentru instigare la abuz, in dosarul angajarilor de la DGASPC Teleorman. Conform.

Liviu Dragnea, asaltat de protestatari la finalul audierii de la Parchetul General: Iesire nervoasa a liderului PSD (VIDEO)

Liviu Dragnea a fost asaltat de cativa dintre protestatarii care apar mereu la astfel de momente. Acestia au strigat mai multe mesaje la adresa liderului PSD si a partidului. in incercarea de a ajunge cat mai.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )