Libnet.ro
UNICEF

00:06

Gabriela Firea, noi dezvaluiri explozive despre situatia din PSD: Liviu Dragna a impus partidului o agenda paralela

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, noi dezvaluiri explozive despre situatia din PSD: Liviu Dragna a impus partidului o agenda paralela

Gabriela Firea a transmis o noua scrisoare in care vorbeste despre situatia din PSD. Primarul General al Capitalei sustine ca nu a facut niciodata un pact cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, si ca nu. continuă pe Antena3

Parlamentul European a stabilit cand o convoaca pe Dancila. Apoi, voteaza o rezolutie despre situatia din Romania

Europarlamentarul Siegfried Muresan a anuntat, joi, ca situatia din tara noastra va fi dezbatuta in plenul Parlamentului European la inceputul lui octombrie, iar la finalul aceleiasi luni va fi adoptata o rezolutie in acest sens, scrie Ziare. com .

Gabriela Firea, o noua scrisoare deschisa despre Liviu Dragnea: isi cumpara sustinerea in partid/ Are o agenda paralela de cea a partidului

Ziua si scandalul in PSD! Primarul general al Capitalei face noi dezvaluiri bomba din sanul partidului. Gabriela Firea sustine ca Liviu Dragnea are o agenda paralela cu cea a partidului si ca, in loc sa i.

Premierul slovac, despre situatia din Europa Centrala: Sunt convins ca vom ajunge la un consens n interiorul UE / Nu cred ca statele vecine au o politica anti-europeana

Premierul slovac, Peter Pellegrini, a evitat sa comenteze, la Palatul Cotroceni, despre valul de euroscepticism din regiune, precizand insa ca nu crede ca statele vecine au o politica anti-europeana, ci doar viziuni diferite asupra unor subiecte. El a adaugat ca are convingerea ca, in momentele cheie, se va ajunge la un consens in interiorul UE si ca acesta va fi respectat de toate statele membre.

Teorie incendiara despre impacarea dintre Liviu Dragnea si Gabriela Firea

Catalina Porumbel a prezentat, marti, la Editie speciala, o teorie incendiara legata de impacarea dintre Liviu Dragnea si Gabriela Firea. Liderul PSD a spus foarte clar ca usa sa este tot timpul.

Gabriela Firea, dezvaluire despre prezidentiabilul PSD: Am avut mai multe discutii cu domnul Dragnea

Gabriela Firea a vorbit despre candidatul PSD la presedintie si a recunoscut ca a avut multe discutii cu liderul PSD. Eu am avut mai multe discutii cu domnul Dragnea referitoare la acest subiect. Acum, daca.

Firea, noi atacuri la adresa lui Dragnea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, continua atacul la adresa liderului PSD, sustinand ca, in loc sa creeze cadrul unei dezbateri deschise si principiale in partid, in urma acuzatiilor pe care ea i le-a adus, Liviu Dragnea a gasit de cuviinta sa-i convoace la sediul central pe liderii de organizatii, unul cate unul, sau in grupuri mici, dupa afinitati si, sub pretextul unor discutii referitoare la organizarea referendumului, sa incerce sa-i intimideze sau, dupa caz, sa-i fidelizeze, cu amenintari mai mult sau mai putin voalate sau cu promisiuni mai mult sau mai putin iluzorii.

Gabriela Firea: Nu am facut niciun armistitiu cu Liviu Dragnea / Dupa alegerile din 2016, PSD s-a prabusit n sondaje

Gabriela Firea a precizat vineri, intr-o declaratie de presa, ca nu a facut nici armistitiu si nici nu a incheiat vreun fel de pact de coabitare cu presedintele PSD Liviu Dragnea.

Gabriela Firea a trimis o scrisoare Guvernului: Ce solicitare i-a adresat primarul general Vioricai Dancila

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a trimis o scrisoare Guvernului, prin care cere trecerea soselei de centura in administrarea Primariei Municipiului Bucuresti, informeaza.

Gabriela Firea, scrisoare catre Guvern. Masurile primarului Capitalei pentru fluidizarea traficului

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a precizat, intr-un comunicat ca a trimis o scrisoareGuvernului Romaniei in care solicitatransferarea soselei de centurain administrarea.

Eugen Teodorovici spune ca din conflictul dintre Gabriela Firea si Liviu Dragnea pierde tara si ca cei doi au obligatia sa-si rezolve problemele in partid

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, sustine ca divergentele dintre Gabriela Firea si Liviu Dragnea ar fi trebuite transat in interiorul partidului si ca cei doi au obligatia sa rezolve acest conflict in partid, el afirmand ca, in opinia sa, tara pierde din cauza acestui conflict.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )