Libnet.ro
UNICEF

19:00

Dezvaluiri din culisele intalnirii dintre Trump si Putin: Romania, pe agenda discutiilor

Antena3 Antena3,
Dezvaluiri din culisele intalnirii dintre Trump si Putin: Romania, pe agenda discutiilor

Tema stabilitatii strategice, inclusiv in contextul desfasurarii de catre SUA a sistemului de aparare antiracheta in Romania, ar urma sa se afle pe agenda intalnirii de luni de la Helsinki dintre. continuă pe Antena3

Incident in timpul intalnirii dintre Trump si Putin. Secret Service a intervenit in forta

Un protestatar a fost scos cu forta din sala din Helsinki in care Donald Trump si Vladimir Putin se pregateau sa tina conferinta de presa. Barbatul, care avea o pancarta cu Tratat pentru interzicerea.

Scutul antiracheta din Romnia, pe agenda discutiilor Trump-Putin (consilier rus)

Tema stabilitatii strategice, inclusiv in contextul desfasurarii de catre SUA a sistemului de aparare antiracheta in Romania, ar urma sa se afle pe agenda intalnirii de luni de la Helsinki dintre presedintele american Donald Trump si presedintele rus Vladimir Putin, potrivit lui Iuri Usakov, consilier al liderului de la Kremlin, scrie Agerpres.

Scutul anti-racheta din Romnia ar putea fi subiect de negociere la summit-ul Trump Putin. Ce acuza rusii

Scutul de la Deveselu ar putea fi unul dintre cele mai importante puncte pe agenda summit-ului Trump Putin de la Helsinki, potrivit Kremlinului.

Scutul antiracheta de la Deveselu, pe agenda intalnirii Trump - Putin: Ce vor decide americanii privind viitorul acestuia

Prezenta scutului antiracheta pe teritoriul Romaniei la Deveselu ar putea fi unul din subiectele ce vor fi discutate de Donald Trump si Vladimir Putin cu ocazia intalnirii bilaterale de luni de la Helsinki, a.

Scutul ANTIRACHETA de la DEVESELU, pe masa discutiilor dintre Vladimir Putin si Donald Trump

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a exprimat ingrijorarea, la intrevederea cu presedintele SUA, Donald Trump, in legatura cu sistemul antibalistic global care include elemente instalate la Deveselu. in.

intalnirea tete-a-tete Trump - Putin a durat peste doua ore. Trump: E un inceput foarte bun (VIDEO)

Discutia tete-a-tete dintre presedintele american Donald Trump si omologul rus Vladimir Putin de la Helsinki a durat mai bine de doua ore. Un inceput foarte bun, a sustinut liderul de la Casa Alba. Cred.

VIDEO Incident nainte de conferinta de presa Trump - Putin. Un protestatar, scos cu forta din sala de agentii de securitate

Un protestatar a fost scos cu forta din sala din Helsinki in care presedintele SUA, Donald Trump, si presedintele Rusiei, Vladimir Putin, tin conferinta de presa, dupa intalnirea tete-a-tete dintre cei doi sefi de stat, relateaza Reuters.

intalnirea Trump-Putin a debutat la Helsinki VIDEO

Intalnirea dintre presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau american Donald Trump a inceput, astazi, la Helsinki printr-un tete-a-tete in sala Gotica a Palatului Prezidential.

LIVE intalnirea Trump-Putin a debutat la Helsinki VIDEO

Intalnirea dintre presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau american Donald Trump a inceput, astazi, la Helsinki, printr-un tete-a-tete in sala Gotica a Palatului Prezidential.

VIDEO intalnirea Trump-Putin a debutat la Helsinki. Primele declaratii

Intalnirea dintre presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau american Donald Trump a inceput, astazi, la Helsinki, printr-un tete-a-tete in Sala Gotica a Palatului Prezidential.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )