Libnet.ro
UNICEF

21:45

Dezvaluiri din intimitate! Stela Popescu, despre prima noapte de iubire si primul sarut

Antena3 Antena3,
Dezvaluiri din intimitate! Stela Popescu, despre prima noapte de iubire si primul sarut

A fost una dintre cele mai frumoase actrite de la noi, dar Stela Popescu recunoaste ca nu a facut furori printre barbati pentru ca era o baietoasa. intr-un interviu pe care l-a acordat cu ani in . continuă pe Antena3

Stela Popescu a murit. Ce spunea Stela Popescu despre medicamentele pe care le lua

Stela Popescu a murit. Stela Popescu a murit joi, la ora 15:40, conform SMURD. Actrita avea 81 de ani. Ramane sa se stabilesca care au fost cauzele decesului. Stela Popescu este una dintre cele mai.

Stela Popescu a murit. Ce spunea Stela Popescu despre moarte

Stela Popescu a murit. Marea actrita a incetat din viata la varsta de 80 de ani. Artista a fost gasita moarta in curtea casei din Bucuresti, dupa ce ar fi cazut pe strada. Stela Popescu.

Si-a presimtit moartea Stela Popescu? Am puteri paranormale. Am avut trei vise...- E socant ce a prevestit marea actrita

Stela Popescu a murit. Marea actrita a incetat din viata la varsta de 81 de ani. Artista a fost gasita moarta, joi dupa-amiaza, la ora 15. 40, la casa sa din Bucuresti. Stela Popescu a declarat.

Dezvaluiri despre comportamentul pe care il avea Stela Popescu, inainte sa moara: Nu mai era ea

Rodica Popescu Bitanescu a vorbit despre regretata actrita Stela Popescu. Aceasta a declarat ca vorbea revoltata si avea anumite stari de nervozitate. Stela avea un anumit fel de a vorbi. Nu mai er.

Stela Popescu a murit. Dorel Visan, dezvaluiri despre regretata actrita

Stela Popescu a murit imi vine greu sa vorbesc despre Stela, care a fost o artista unica, unica. A semanat numai cu ea, o artista frumoasa, prezentabila, inteligenta, cu multa inspiratie, cu.

Octavian Ursulescu, dezvaluiri despre Stela Popescu. Ce urma sa faca actrita

Cunoscutul prezentator tv a vorbit despre moartea actritei Stela Popescu si a dezvaluit ce urma sa faca aceasta. Era extrem de fericita ca pleaca la Valencia, cu Alexandru Arsinel, Vasile Muraru.

Vasile Muraru, dezvaluiri ravasitoare. Ce a remarcat actorul cu putin timp inainte ca Stela Popescu sa moara

Marele actor Vasile Muraru dezvaluie unul din ultimele dialoguri pe care l-a avut cu marea actrita. Ce i-a spus atunci Stela Popescu i-a ramas intiparit in minte. Ce a facut de-a lungul.

Stela Popescu: peste 25 de filme si zeci de spectacole de teatru

In 2009, actrita Stela Popescu a primit titlul de regina comediei din partea Centrului Cultural Israel-Romania din Tel Aviv, in urma turneului cu musicalul O noapte furtunoasa al echipei Operei Comice pentru Copii din Bucuresti la Israel.

Stela Popescu a murit. Alexandru Arsinel, prima reactie dupa moartea Stelei Popescu

Stela Popescu a murit. Acum ma duc la ea acasa. Nu stiu ce se intampla. Vai de mine!, a spus Alexandru Arsinel. Actorul s-a deplasat ulterior la casa actritei. Stela Popescu a murit. Marea actrita a.

Stela Popescu a murit. 20 de lucruri pe care nu le stiati despre Stela Popescu

Stela Popescu a murit. Marea actrita a incetat din viata la varsta de 80 de ani. Artista a fost gasita moarta in curtea casei din Bucuresti. Are peste 55 de ani petrecuti pe scena.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )