Libnet.ro
UNICEF

19:00

Dezvaluiri incredibile din ancheta: Daniel Chitoiu ar fi vorbit la telefon in momentul in care s-a produs accidentul mortal

Antena3 Antena3,
Dezvaluiri incredibile din ancheta: Daniel Chitoiu ar fi vorbit la telefon in momentul in care s-a produs accidentul mortal

Daniel Chitoiu, fost ministru al Finantelor si actual secretar general al ALDE, care a provocat accidentul din 26 decembrie, de pe DN7, in urma caruia doi oameni au murit, ar fi vorbit la telefon in momentul producerii tragediei. continuă pe Antena3

Daniel Chitoiu ar fi vorbit la telefon in momentul in care a produs accidentul in care au murit doi oameni VIDEO

Daniel Chitoiu, fost ministru al Finantelor si actual secretar general al ALDE, care a provocat accidentul din 26 decembrie, de pe DN7, in urma caruia doi oameni au murit, ar fi vorbit la telefon in momentul producerii tragediei. Aceasta este principala pista pe care merg anchetatorii in acest moment.

Ipoteza anchetatorilor: Daniel Chitoiu vorbea la telefon cand a provocat accidentul

Principala ipoteza a anchetatorilor in cazul accidentului in care a fost implicat Daniel Chitoiu este ca fostul ministru vorbea la telefon cand ar fi intrat pe contrasens. Doi oameni au murit in.

Digi 24: Rasturnare de situatie in dosarul accidentului cu doi morti, provocat de Daniel Chitoiu. Principala ipoteza pe care merg anchetatorii

Principala ipoteza pe care se merge in ancheta privind accidentul in care a fost implicat Daniel Chitoiu este ca fostul ministru vorbea la telefon in momentul producerii accidentului.

Noi dezvaluiri despre accidentul in care a fost implicat Daniel Chitoiu

Anchetatorii au conturat o prima ipoteza in cazul tragediei rutiere in care a fost implicat fostul ministru al economiei, Daniel Chitoiu. Acesta ar fi intrat pe contrasens si a provocat accidentul in urma caruia au murit doi oameni din cealalta masina.

Rasturnare de situatie in accidentul lui Daniel Chitoiu. Politicianul ar fi fost vinovat de tragedie

Noi detalii incredibile in cazul accidentului in care a fost implicat Daniel Chitoiu. Unul dintre liderii de sindicat ai politistilor sustine ca primele date ale anchetei arata ca fostul ministru al Economiei a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens cauzand astfel accidentul cu doi morti.

Ancheta accidentului fostului ministru, blocata. Ce se intampla cu Daniel Chitoiu

Decizie de ultima ora in cazul fostului ministru, implicat in tragedia cu 2 morti din Valcea. Medicii au decis sa-l mai tina la spital pe Daniel Chitoiu.

Digi24: VIDEO. Noi informatii despre accidentul in care a fost implicat Daniel Chitoiu. Dezvaluirile unui martor

Apar noi imagini si informatii in legatura cu accidentul in care a fost implicat fostul vicepremier Daniel Chitoiu, joi dimineata, pe DN 7 in judetul Arges, in urma caruia au murit doua persoane. Fostul ministru de finante ar fi provocat accidentul grav de ieri, au declarat surse din ancheta pentru Digi24.

Reactia lui Marian Godina, dupa accidentul in care a fost implicat fostul ministru Daniel Chitoiu. Ce spune despre ipoteza musamalizarii

Marian Godina a reactionat dupa accidentul in care a fost implicat fostul ministru Daniel Chitoiu si in care si-au pierdut viata doua persoane. intr-o postare pe blogul personal, politistul a explicat de ce oamenii cred ca s-a incercat musamalizarea cazului. Marian Godina, despre accidentul in care a fost implicat fostul ministru Daniel Chitoiu Ura fata .

CTP, reactie neasteptata despre accidentul in care a fost implicat Daniel Chitoiu. Nu va face vreo zi de puscarie pentru omor. Detalii nebanuite

Cristian Tudor Popescu a avut o reactie neasteptata despre accidentul in care a fost implicat Daniel Chitoiu. Gazetarul este convins ca liderul ALDE nu va face nicio zi de inchisoare, chiar daca doua persoane si-au pierdut viata in urma impactului. CTP a facut o paralela cu accidentul provocat de sotia senatorului Adrian Pauneascu in 2004, .

Reactia politistului Marian Godina cu privire la accidentul in care a fost implicat fostul ministru Daniel Chitoiu

Politistul Marian Godina explica, intr-o analiza a accidentului rutier din 26 decembrie, in care a fost implicat fostul ministru Daniel Chitoiu, soldat cu doi morti, motivele pentru care opinia publica se gandeste la musamalizare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )