Libnet.ro
UNICEF

23:30

Dezvaluiri incredibile: Gheorghe Dinca a recunoscut mai multe violuri - surse

Antena3 Antena3,
Dezvaluiri incredibile: Gheorghe Dinca a recunoscut mai multe violuri - surse

Dezvaluiri incredibile facute in ancheta crimelor din Caracal. Potrivit unor surse, Gheorghe Dinca a recunoscut mai multe violuri. Stire in curs. continuă pe Antena3

CAZUL CARACAL Gheorghe Dinca a mai VIOLAT si BATUT o localnica. Un nou DOSAR pe masa anchetatorilor

Ies la iveala noi detalii in cazul Caracal. O femeie a declarat ca a fost violata de Gheorghe Dinca. Femeia in varsta de 49 de ani, din localitatea Brancoveni, fusese chemata de acesta sa il ajute, contra.

Dezvaluiri soc in cazul Caracal. Ce legatura avea matusa Alexandrei cu Gheorghe Dinca: Era destul de des in preajma lui

Noi detalii continua sa iasa la iveala legate de cazul Caracal! Un martor cheie o aduce in discutie pe matusa Alexandrei, spunand ca era destul de des in preajma lui Gheorghe Dinca. Martorul, care a preferat sa nu-i fie dezvaluita identitatea, a facut declaratii uluitoare. Dezvaluiri soc, in cazul Caracal, ale omului care l-a cunoscut .

Avocatul lui Gheorghe Dinca, dezvaluiri-bomba, despre cazul Caracal: Anchetatorii au vrut sa induca presa in eroare

Bogdan Alexandru, primul avocat din oficiu al criminalului Gheorghe Dinca, a facut dezvaluiri bomba despre ancheta crimelor din Caracal. Avocatul sustine faptul ca anchetatorii au vrut sa scape de presa si ii.

Alexandru Cumpanasu vine cu noi dezvaluiri: Cine sunt cele 4 nume grele de pe plan local din anturajul lui Gheorghe Dinca

Alexandru Cumpanasu, unchiul uneia din cele doua fete rapite si ucise de Gheorghe Dinca, a revenit cu dezvaluiri despre principalul suspect si legatura cu persoane influente din Caracal. intr-o postare pe.

Ce au descoperit anchetatorii in laptopul lui Gheorghe Dinca: Erau cu sutele

Perchezitia informatica a telefoanelor mobile, dar si a laptopului lui Gheorghe Dinca a fost finalizata. Un laptop, un aparat de fotografiat, mai multe stick-uri de memorie au fost analizate la expertiza.

Gheorghe Dinca, protejat de oameni influenti. Alexandru Cumpanasu: Am informatiile unui martor care ii cunoaste lui Dinca anturajul de 45 de ani. O sa fiti uluiti

Familia Alexandrei continua demersurile pentru a afla adevarul despre disparitia ei. Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, va depune astazi la Parchetul General mai multe documente care ar arata legaturle de la.

Gheorghe Dinca, protejat de oameni influenti. Alexandru Cumpanasu: Am informatiile unui martor care il cunoaste pe Dinca de cand era in liceu. O sa fiti uluiti

Familia Alexandrei continua demersurile pentru a afla adevarul despre disparitia ei. Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, va depune astazi la Parchetul General mai multe documente care ar arata legaturile de.

Informatii-soc in cazul lui Gheorghe Dinca. Criminalul din Caracal ar fi abuzat si o femeie de 49 de ani

O femeie in varsta de 49 de ani din localitatea Brancoveni a depus o plangere ca in perioada mai-iunie a mers in casa lui Gheorghe Dinca din Caracal pentru a-l ajuta la treburi gospodaresti. Acolo Dinca a .

Informatii-soc in cazul lui Gheorghe Dinca. Criminalul din Caracal ar fi violat si batut o femeie de 49 de ani

O femeie in varsta de 49 de ani din localitatea Brancoveni a depus o plangere ca in perioada mai-iunie a mers in casa lui Gheorghe Dinca din Caracal pentru a-l ajuta la treburi gospodaresti. Acolo Dinca a .

Promo Sinteza Zilei. Marturiile unui martor: Cine il protejeaza pe Gheorghe Dinca

Mihai Gadea va prezenta, duminica, de la ora 21:00 o lovitura jurnalistica de proportii. Cel mai important martor in cazul lui Gheorghe Dinca rupe tacere. Cand a inceput Dinca sa exploateze.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )