Libnet.ro
UNICEF

10:30

Avocatul lui Gheorghe Dinca, dezvaluiri-bomba, despre cazul Caracal: Anchetatorii au vrut sa induca presa in eroare

Antena3 Antena3,
Avocatul lui Gheorghe Dinca, dezvaluiri-bomba, despre cazul Caracal: Anchetatorii au vrut sa induca presa in eroare

Bogdan Alexandru, primul avocat din oficiu al criminalului Gheorghe Dinca, a facut dezvaluiri bomba despre ancheta crimelor din Caracal. Avocatul sustine faptul ca anchetatorii au vrut sa scape de presa si ii. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, despre cazul Caracal: Nu este normal sa incercam sa politizam un astfel de eveniment tragic. Nu pot eu sa spun daca sunt sau nu multumita de ancheta

Premierul Viorica Dancila a refuzat sa precizeze daca este sau nu multumita de felul in care se defasoara ancheta in cazul Caracal. Prezenta la Conferinta judeteana a Organizatiei PSD Dolj,.

Fost sef la Omoruri sectorul 4, marturii despre cazul Caracal: Dinca preda marfa mai departe. Luiza nu este moarta

Cazul de la Caracal a scos in evidenta lacunele, fragilitatea si instabilitatea pe care le are statul roman atunci cand vine vorba ina-si apara cetatenii. Costica Ionescu, fost responsabilnb.

Codrin Stefanescu, despre cazul Caracal: E pur si simplu o bataie de joc!

Fostul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, considera ca Alexandru Cumpanasu actioneaza corect in cazul tragediei de la Caracal, subliniind ca fara insistentele acestuia si tenacitatea sa, nu.

Femeia care a reclamat ca a fost violata de Gheorghe Dinca: M-a tras de par, m-a pus in pat, apoi in genunchi, apoi m-a dezbracat si mi-a facut peste tot

O femeie in varsta de 49 de ani din localitatea olteana Brancoveni, situata in apropierea orasului Caracal, a depus marti, 13 august, plangere la Politie reclamand ca a fost violata de Gheorghe Dinca, suspectul crimelor din Caracal.

Incendiu puternic, in apropiere de casa lui Gheorghe Dinca

Un incendiu violent a izbucnit la Caracal, in apropiere de casa lui Gheorghe Dinca. Incendiul este pe un teren aflat in proprietatea primariei. Acolo se afla un depozit de gunoaie, dar fara documente, mai pr.

CRIME iN CARACAL Avocatul familiei Luizei: Dinca sta pe un scaunel si isi bate joc de anchetatori! ii pune sa-i sape prin rahat si gunoi

Noi perchezitii la casa lui Gheorghe Dinca, in cazul crimelor din Caracal. Avocatul familiei Luizei Melencu a declarat, marti, ca agresorul isi bate job, la propriu, de anchetatori.

Cazul Caracal. Ce arata, de fapt, arogantele criminalului Gheorghe Dinca la adresa anchetatorilor

Cautarile de probe noi in casa lui Gheorghe Dinca au fost reluate sambata dimineata, iar criminalul a dat dovada de un tupeu iesit din comun cand i-a ironizat pe anchetatori, spunandu-le ca-i pare bine ca ii fac curat in casa, din moment ce oricum intentioneaza sa o vanda. Cel putin asta reiese din cele declarate avocatul familiei Luizei, Tonel Pop. A zis Ah, ce frumos ca-mi faceti curat, ca tot vreau sa-mi vand casa!, a declarat aparatorul.

Cazul Caracal: S-au reluat cautarile de probe noi in casa groazei Avocatul Tonel Pop: Dinca a spus Ah, ce frumos ca-mi faceti curat, ca tot vreau sa-mi vand casa

Cautarile de probe noi in casa lui Gheorghe Dinca au fost reluate sambata dimineata. Gheorghe Dinca i-a ironizat pe anchetatori la verificari, spunandu-le ca-i pare bine ca ii fac curat in casa, din moment ce oricum intentioneaza sa o vanda, relateaza Mediafax.

Alexandru Cumpanasu rastoarna cazul de la Caracal: Sunt convins ca Gheorghe Dinca nu este criminalul nepoatei mele. El avea niste misiuni

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a facut noi dezvaluiri despre ancheta din Caracal. Cumpanasu sustine ca este nemultumit de modul in care DIICOT a gestionat cazul Caracal, cel putin in.

Dezvaluiri soc in cazul Caracal. Ce legatura avea matusa Alexandrei cu Gheorghe Dinca: Era destul de des in preajma lui

Noi detalii continua sa iasa la iveala legate de cazul Caracal! Un martor cheie o aduce in discutie pe matusa Alexandrei, spunand ca era destul de des in preajma lui Gheorghe Dinca. Martorul, care a preferat sa nu-i fie dezvaluita identitatea, a facut declaratii uluitoare. Dezvaluiri soc, in cazul Caracal, ale omului care l-a cunoscut .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )