Libnet.ro
UNICEF

08:30

DEZVALUIRI! Mama Alexandrei a fost sunata, joi, de un barbat care i-a spus ca va pleca cu fata in strainatate

Antena3 Antena3,
DEZVALUIRI! Mama Alexandrei a fost sunata, joi, de un barbat care i-a spus ca va pleca cu fata in strainatate

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a afirmat ca mama fetei a fost sunata de un barbat care i-a spus ca aceasta este bine si ca urmeaza sa plece in strainatate, relateaza Gazeta. continuă pe Antena3

Crima din Caracal: Ce mesaj a primit mama Alexandrei dupa disparitia fetei sale

Noi detalii in cazul oribilelor crime din Caracal. Dupa ce bunicul Mihaelei, fata disparuta in luna aprilie, a primit un telefon in care i se spunea ca nepoata sa a plecat din tara si nu vrea sa se mai intoarca, si mama Alexandrei, tanara care a cerut disperata ajutor la 112, face noi dezvaluiri.

Crimele din Caracal. Ce crede mama Alexandrei, dupa disparitia fetei sale

Aflata in stare de soc, mama tinerei disparute joi, despre care anchetatorii au suspiciuni ca ar fi fost ucisa cu sange rece de Gheorghe Dinca, a facut declaratii uimitoare.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Mama Alexandrei, PRIMA DECLARATIE: Eu sper ca e in viata...

Mama Alexandrei, fata din Caracal disparuta, despre care se presupune ca a fost ucisa de catre Gheorghe Dinca, barbatul retinut de catre autoritati, a declarat ca spera, in continuare, ca fata e in.

Mama Alexandrei Macesanu, primele declaratii: Inima imi spune ca traieste

Mama Alexandrei Macesanu a facutprimele declaratii despre cazul care a socat Romania. Inima imi spune ca traieste, ca este in viata. Nu stiu. Pana nu iese testul ADN nu stiu. Nu pot trece.

Mama Alexandrei Macesanu, primele declaratii: Inima imi spune ca traieste - VIDEO

Mama Alexandrei Macesanu a facutprimele declaratii despre cazul care a socat Romania. Inima imi spune ca traieste, ca este in viata. Nu stiu. Pana nu iese testul ADN nu stiu. Nu pot trece.

Urmarile incendiului de la catedrala Notre-Dame. Doua scoli au fost inchise joi din cauza unei concentratii ridicate de plumb

Doua scoli din capitala franceza situate in acelasi cartier cu catedrala Notre-Dame, care gazduiesc pe timpul verii 180 de copii in cadrul unui centru de recreere, au fost inchise joi din cauza unei.

Descoperire infioratoare in masina lui Gheorghe Dinca. Mama Alexandrei a confirmat totul

Cu prilejul perchezitiei efectuate la domiciliul lui Dinca Gheorghe din municipiul Caracal,in cenusa aflata intr-un butoi metalic, au fost gasite prin cernere, mai multe fragmente de oase calcinate si 21 bu.

Recorduri de temperatura doborate in Belgia, Germania si Olanda. in Franta au fost anuntate cinci decese care ar putea avea legatura cu valul de canicula Noi temperaturi fara precedent prognozate pentru joi

Belgia, Germania si Olanda au inregistrat cele mai ridicate temperaturi din istorie, intr-un val de canicula care a lovit Europa de Vest. in Franta au fost anuntate deja cinci decese care ar putea avea legatura cu valul de caldura, iar cea mai ridicata temperatura inregistrata vreodata la Paris - 40,4 grade Celsius, in 1947 - ar urma sa fie depasita joi, potrivit BBC.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2066 seconds )