Libnet.ro
UNICEF

18:45

Crimele din Caracal. Ce crede mama Alexandrei, dupa disparitia fetei sale

Adevărul Adevărul,
Crimele din Caracal. Ce crede mama Alexandrei, dupa disparitia fetei sale

Aflata in stare de soc, mama tinerei disparute joi, despre care anchetatorii au suspiciuni ca ar fi fost ucisa cu sange rece de Gheorghe Dinca, a facut declaratii uimitoare. continuă pe Adevărul

Seful Politiei din Caracal catre tatal Alexandrei: Ba, daca e incurcata cu vreunul, sa plateasca pagubele perchezitiilor!

Interventia politistilor in cazul de la Caracal a fost mai mult decat esuata. Dar dincolo de lipsa de competenta, nici atitudinea acestora la adresa familiilor care le cereau ajutorul pentru gasirea fetelor disparute nu a fost una potrivita. A fost chiar plina de dispret. Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei ucise cu brutalitate in Caracal, vine cu .

Crima din Caracal: Ce mesaj a primit mama Alexandrei dupa disparitia fetei sale

Noi detalii in cazul oribilelor crime din Caracal. Dupa ce bunicul Mihaelei, fata disparuta in luna aprilie, a primit un telefon in care i se spunea ca nepoata sa a plecat din tara si nu vrea sa se mai intoarca, si mama Alexandrei, tanara care a cerut disperata ajutor la 112, face noi dezvaluiri.

Surse: Seful Politiei din Caracal catre tatal Alexandrei: Daca da dracu sa fie incurcata cu vreunul, tu platesti toate perchezitiile

Detalii halucinante ies la iveala in cumplitul caz din Caracal. Au aparut noi detalii socante despre cum s-au impotmolit autoritatile care trebuiau sa salveze viata unei tinere. Potrivit surse dcnews,.

Imagini si detalii exclusive despre crimele din Caracal care au ingrozit Romania - VIDEO

Noi dezvaluiri socante din ancheta disparitiei celor doua adolescente din Olt. Surse din investigatie spun ca una dintre fetele disparute a sunat ieri la 112 si a anuntat ca este tinuta captiva intr-o.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Mama Alexandrei, PRIMA DECLARATIE: Eu sper ca e in viata...

Mama Alexandrei, fata din Caracal disparuta, despre care se presupune ca a fost ucisa de catre Gheorghe Dinca, barbatul retinut de catre autoritati, a declarat ca spera, in continuare, ca fata e in.

Detaliu infiorator din ancheta privind uciderea Alexandrei de catre un mecanic din Caracal. Parintii au recunoscut imediat ceea ce li s-a aratat

Parintii Alexandrei Alexandrei Maceseanu, tanara din Caracal, care ar fi fost macelarita de un mecanic din Olt, au recunoscut cerceii fetitei la locul crimei. Politistii au efectuat, vineri dimineata, o.

CUTREMURATOR! Ce a aparut pe pagina de Facebook a Alexandrei, FATA DIN CARACAL rapita si ucisa

Un val de reactii emotionante au aparut pe retelele de socializare in cazul fetei din Caracal ranita si ucisa cu sange rece, in conditii revoltatoare.

Mama Alexandrei Macesanu, primele declaratii: Inima imi spune ca traieste

Mama Alexandrei Macesanu a facutprimele declaratii despre cazul care a socat Romania. Inima imi spune ca traieste, ca este in viata. Nu stiu. Pana nu iese testul ADN nu stiu. Nu pot trece.

Mama Alexandrei Macesanu, primele declaratii: Inima imi spune ca traieste - VIDEO

Mama Alexandrei Macesanu a facutprimele declaratii despre cazul care a socat Romania. Inima imi spune ca traieste, ca este in viata. Nu stiu. Pana nu iese testul ADN nu stiu. Nu pot trece.

Crima din Caracal. Scene de groaza in casa unde au fost gasite ramasitele fetelor. Lasa-ma ca ma omori!

Noi detalii despre crima din Caracal din ancheta disparitiei celor doua minore din Olt. Surse din investigatie sustin ca una dintre victime, Alexandra Macesanu, a apucat sa sune la 112. De ce nu s-a putut interveni de urgenta pentru ca viata sa-i fi putut fi salvata si ce a reusit sa transmita politistilor? Update: Mama .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2443 seconds )