Libnet.ro
UNICEF

05:45

Mama Alexandrei Macesanu, primele declaratii: Inima imi spune ca traieste - VIDEO

Antena3 Antena3,
Mama Alexandrei Macesanu, primele declaratii: Inima imi spune ca traieste - VIDEO

Mama Alexandrei Macesanu a facutprimele declaratii despre cazul care a socat Romania. Inima imi spune ca traieste, ca este in viata. Nu stiu. Pana nu iese testul ADN nu stiu. Nu pot trece. continuă pe Antena3

Mama Alexandrei Macesanu, primele declaratii: Inima imi spune ca traieste

Mama Alexandrei Macesanu a facutprimele declaratii despre cazul care a socat Romania. Inima imi spune ca traieste, ca este in viata. Nu stiu. Pana nu iese testul ADN nu stiu. Nu pot trece.

DEZVALUIRI! Mama Alexandrei a fost sunata, joi, de un barbat care i-a spus ca va pleca cu fata in strainatate

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a afirmat ca mama fetei a fost sunata de un barbat care i-a spus ca aceasta este bine si ca urmeaza sa plece in strainatate, relateaza Gazeta.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Mama Alexandrei, PRIMA DECLARATIE: Eu sper ca e in viata...

Mama Alexandrei, fata din Caracal disparuta, despre care se presupune ca a fost ucisa de catre Gheorghe Dinca, barbatul retinut de catre autoritati, a declarat ca spera, in continuare, ca fata e in.

Crima din Caracal: Ce mesaj a primit mama Alexandrei dupa disparitia fetei sale

Noi detalii in cazul oribilelor crime din Caracal. Dupa ce bunicul Mihaelei, fata disparuta in luna aprilie, a primit un telefon in care i se spunea ca nepoata sa a plecat din tara si nu vrea sa se mai intoarca, si mama Alexandrei, tanara care a cerut disperata ajutor la 112, face noi dezvaluiri.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Primele DECLARATII ale suspectului facute in fata anchetatorilor: Gheorghe Dinca se declara nevinovat! (VIDEO)

Gheorghe Dinca din Caracal, barbatul suspectat ca ar fi sechestrat si ulterior ar fi ucis o adolescent de 15 ani data disparuta, a dat primele declaratii la Parchetul de pe langa Tribunalul Olt. Potrivit.

Reactia lui Klaus Iohannis dupa tragedia de la Caracal. Primele declaratii ale presedintelui

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat ca va cere o ancheta, in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), in cazul tragediei de la Caracal. Prin intermediul unui comunicat, aceasta a mai spus ca cei gasiti vinovati vor fi aspru sanctionati. Klaus Iohannis cere ancheta in cazul de la Caracal Cazul de la Caracal va .

Ultimele cuvinte ale Alexandrei Macesanu, tanara macelarita la Caracal: Vine, vine! Apoi, conversatia s-a intrerupt!

Seful demis al Politiei Romane a declarat ca in ultimul apel al Alexandrei la 112, aceasta a spus Vine, vine. Au fost ultimele ei cuvinte, caci conversatia s-a intrerupt apoi. Ioan Buda spune ca.

Crimele din Caracal. Ce crede mama Alexandrei, dupa disparitia fetei sale

Aflata in stare de soc, mama tinerei disparute joi, despre care anchetatorii au suspiciuni ca ar fi fost ucisa cu sange rece de Gheorghe Dinca, a facut declaratii uimitoare.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a Alexandrei Macesanu, dupa ce s-a aflat ca a murit in chinuri groaznice. Adolescenta din Caracal a fost transata de un mecanic auto

Alexandra Macesanu este una dintre fetele omorate de mecanicul auto din Caracal. Tanara a sunat joi la 112 si a anuntat ca este tinuta captiva intr-o casa. Potrivit unor surse Antena 3, fata a sunat si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )