Libnet.ro
UNICEF

16:45

Un martor-cheie rupe tacerea in cazul Caracal. DIICOT Craiova il monitoriza si supraveghea pe Gheorghe Dinca inaintea rapirii Alexandrei

Antena3 Antena3,
Un martor-cheie rupe tacerea in cazul Caracal. DIICOT Craiova il monitoriza si supraveghea pe Gheorghe Dinca inaintea rapirii Alexandrei

Mihai Gadea a prezentat informatii uluitoare in cazul crimelor din Caracal. Se pare ca DIICOT Craiova il monitoriza si supraveghea pe Gheorghe Dinca. Un martor-cheie a facut dezvaluiri uluitoare cu privire. continuă pe Antena3

Cazul Caracal: DIICOT a cerut expertizarea masinii lui Dinca

DIICOT precizeaza ca a cerut expertizarea masinii lui Gheorghe Dinca, suspectat de uciderea a doua a.

Doctorul Sorin Oprescu rupe tacerea: imi voi dovedi nevinovatia. Nu o sa ma transform intr-o victima

Doctorul Sorin Oprescu rupe tacerea, la patru ani de la arestarea sa. Fostul primar al Capitalei a facutdezvaluiri, duminica, la Antena 3. Sorin Oprescu a vorbit la News magazine despre condamnarea.

Mihai Fifor: A fost o insiruire de erori in cazul Caracal. MAI recunoaste ca s-a gresit intr-un mod nepermis

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a vorbit la Exces de Putere despre masurile luate dupa erorile facute de autoritati in cazul Caracal. Cazul Caracal e o situatie pe care incercam.

Raportul controlului la INML, in cazul Caracal, a fost facut public. Unchiul Alexandrei: Adevarul despre balbele si nenorocirile facute de un stat ticalos

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a facut public raportul primit de la Ministerul Sanatatii, in cazul controlului de la Institul National de Medicina Legala Mina Minovici. Adevarul despre balbele si nenorocirile facute de un stat ticalos, scrie acesta pe o retea de socializare. Cazul Caracal. Ce reiese din contrul efectuat la INML La o luna de .

Cazul Caracal ia o turnura neasteptata. Sotia lui Dinca si cei doi copii nu sunt straini ororilor. Au aruncat si au distrus probe

Rasturnare de situatie in cazul criminalului de la Caracal! Gheorghe Dinca pare ajutat de familie pentru a scapa basma curata din situatia in care se afla acum. Avocatul familiei Luizei Melencu a facut o serie de dezvaluiri socante din ancheta cazului. Sotia si copiii lui Dinca au distrus niste probe. Despre ce este vorba si .

Voi cu Voicu. Minerva, despre cazul Caracal: Gheorghe Dinca nu e criminal. Fetele disparute nu sunt moarte

Minerva a vorbit la Voi cu Voicu despre cazul Caracal si i-a facut un profil lui Gheorghe Dinca. Minerva e de parere ca fetele disparute din Caracal, Alexandra si Luiza, nu sunt moarte si ca inculpatul ar.

Cazul Caracal, cum a fost perceput la nivel national

Sondaj Curs: 91% dintre romani au urmarit cu atentie cazul Caracal, iar 90% considera ca autoritatil.

Descoperiti. Trei martori-cheie in cazul Caracal pe care procurorii nu i-au audiat

Andreea Sava a prezentat in exclusivitate la Descoperiti cei trei martori-cheie din cazul Caracal care nu au fost audiati de procurori. Este vorba despre: 1. al treilea fiu al lui Gheorghe.

Fost ofiter de la Omoruri, despre cazul Caracal: E putin probabil ca Gheorghe Dinca sa fi avut complici la crima

Colonelul Ioan Ragman,fost ofiter de la Serviciul Omoruri Targu Jiu, a vorbit la Voi cu Voicu despre cazul Caracal si cum au gestionat autoritatile situatia. Parerea mea e ca de vina est.

Anunt de ultima ora despre ancheta de la Caracal: DIICOT nu ancheteaza apelurile Alexandrei la 112

Procurorii DIICOT au anuntat ca au disjuns dosarul Caracal si au transmis catre Sectia de anchetare a magistratilor cauza care vizeaza neglijenta in serviciu, in privinta apelurilor pe care le-a efectuat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )