Libnet.ro
UNICEF

10:15

Dezvaluiri socante despte fata de 15 ani din Arges, drogata si fortata sa se prostitueze. Mama: Politistii mi-au spus ca ei nu sunt pusi sa alerge dupa fundul ei

Antena3 Antena3,
Dezvaluiri socante despte fata de 15 ani din Arges, drogata si fortata sa se prostitueze. Mama: Politistii mi-au spus ca ei nu sunt pusi sa alerge dupa fundul ei

Apar noi dezvaluiri socante despte fata de 15 ani din Arges, care a fost drogata si fortata sa se prostitueze. Parintii aupovestit drama prin care trece si acum copila, dupa ce a fost eliberata din iadul. continuă pe Antena3

Ancheta in Arges intr-un caz de proxenetism Cercetarile, declansate dupa ce mama unei fete de 15 ani, victima a proxenetilor, a mers in fata casei groazei din Caracal si a reclamat ca autoritatile nu fac nimic

O ancheta are loc in Arges intr-un caz de proxenetism, doua persoane fiind retinute, iar alte doua plasate sub control judiciar. Cercetarile au fost declansate dupa ce la inceputul lunii august mama uneia dintre victime - o fata de 15 ani - a mers la Caracal, in fata casei lui Gheorghe Dinca, unde a povestit ca si-a salvat fiica de mai multe ori din mainile traficantilor, care le-ar droga pe fete si le-ar obliga sa se prostitueze, in timp ce autoritatile nu fac nimic.

Momente socante la Arad. Tanara de 15 ani, batuta din senin in plina strada

Au fost momente socante pe o strada din Arad. O tanara de 15 ani a fost batuta din senin de o femeie, agent de paza. Norocul tinerei a fost ca in zona era o patrula a Politiei Locale care a intervenit.

Cum arata fiul Mihaelei Radulescu la 15 ani. Ayan Schwartzenberg a mostenit genele ambilor parinti

In urma cu 15 ani, chiar de ziua ei, pe 3 august, Mihaela Radulescu devenea mamica, dupa ce il aducea pe lume pe Ayan, fiul el si al lui Elan Schwartzenberg.

Batran de 74 de ani din Braila arestat dupa ce a incercat sa violeze o fata de cinci ani

Un batran, in varsta de 74 de ani, din comuna braileana Ulmu, a fost arestat dupa ce a incercat sa violeze o fata in varsta de 5 ani, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului de Politie Judetean I.

Si-a violat sotia de nenumarate ori chiar in fata copiilor. Barbatul din Iasi a fost acum arestat preventiv

Un barbat din municipiul Iasi a fost arestat preventiv pentru viol, agresiune sexuala si rele tratamente aplicate minorilor, dupa ce in repetate randuri si-a violat sotia si si-a abuzat cei sapte copii.

Un copil de 13 ani din Craiova s-a urcat la volan si a lovit mai multe masini parcate

Un copil de 13 ani din Craiova a fost prins dupa ce a condus o masina, primita de la un adolescent de 15 ani, si a lovit mai multe masini parcate, relateaza Mediafax.

Batranul de 83 de ani din Iasi a poftit la o partida de amor cu o adolescenta de 17 ani. A fost insa refuzat! Este o adevarata nebunie cum s-a sfarsit totul

Batranul de 83 de ani din Iasi a poftit la o partida de amor cu o adolescenta de 17 ani. A invitat-oacasa la el si i-a facut propunerea indecenta. Cum tanara a refuzat, barbatul s-a dus la un dulap,.

Proxenetii care au drogat o fata ca sa se prostitueze, retinuti abia dupa ce mama ei a protestat la Caracal. Fiica mea este un copil cu creierul spalat, la doar 15 ani

Trei proxeneti din Campulung Muscel, judetul Arges, au fost retinuti in noaptea de 5 spre 6 septembrie, ca urmare a mai multor perchezitii efectuate de DIICOT. Conform anchetatorilor, acestia au racolat doua adolescente, le-au drogat si le-au fortat sa practice prostitutia. Desi dosarele erau in lucru din 2018, proxenetii au fost retinuti la o luna dupa ce mama uneia dintre minore a protestat la Caracal in fata casei lui Gheorghe Dinca.

Cum arata fiica lui Teo Trandafir la 15 ani

In urma cu mai multi ani, viata lui Teo Trandafir s-a schimbat radical, dupa ce vedeta a decis sa devina mama, cel mai frumos lucru care i se putea intampla vedetei TV fiind Maia, fiica ei.

O tanara de 20 de ani din Caracal, urcata cu forta intr-o masina, salvata dupa 10 minute

O tanara de 20 de ani a fost urcata cu forta intr-o masina si salvata mai apoi de apelul la 112 al unei femei care a vazut totul si i-a alertat pe politisti. Acestia au identificat masina in zece minute si ancheteaza acum cinci persoane.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )