Libnet.ro
UNICEF

20:45

Dezvoltatorii de jocuri din Romania propun Guvernului o solutie pentru acoperirea costurilor angajatilor din IT: Diminuarea cotei contributiilor sociale

Hotnews Hotnews,
 Dezvoltatorii de jocuri din Romania propun Guvernului o solutie pentru acoperirea costurilor angajatilor din IT: Diminuarea cotei contributiilor sociale

Asociatia Dezvoltatorilor de Jocuri Video din Romania cere, printr-un apel public, premierului si ministrului de Finante compensarea, de o maniera fezabila si eficienta, a impactului negativ pe care modificarile fiscale le vor aduce industriei IT si vin cu o propunere concreta in ceea ce priveste acoperirea costurilor firmelor din domeniu tehnologiei, odata cu mutarea contributiilor de la angajator la angajat. continuă pe Hotnews

Foarte putine firme din Romania folosesc soft-uri pentru afaceri. Ce asteptari sunt pentru 2018

Eurostat atribuie Romaniei o rata de penetrare a solutiilor de business de tip ERP) de numai 20-21% la nivelul anului 2015, ceea ce inseamna ca un numar considerabil de firme nu folosesc un sistem integrat de gestiune si se bazeaza pe solutii simple de contabilitate si foi de calcul tabelar. Insa, sub presiunea modificarilor fiscale si a lipsei acute de specialisti, investitiile companiilor locale in solutii software de afaceri ar putea creste, sustine compania Entersoft Romania.

Un tanar a fost batut fara mila de bodyguarzii unei sali de jocuri din Bucuresti (VIDEO)

Imagini halucinante surprinse in Capitala. Un tanar a fost batut pana aproape de moarte de angajatii unei firme care asigura paza unei sali de jocuri din sectorul 6. Cinci bodyguarzi au dat.

Subiectele zilei:Am fost la protestul in care sute de judecatori si procurori din Romania au tacut in fata coruptiei;Romania in fata unui nou Stalingrad;Garile fantoma din Romania. Autoritatile au cheltuit pentru ele 350 de milioane de lei

Secretul lui Nicolicea: A facut Dreptul la Spiru Haret, forma de Invatamant la Distanta. A ramas repetent la prima facultate. Aurmat Dreptul la Universitatea Spiru Haret, filiala din Drobeta Turnu Severin, forma de Invatamant la Distanta. In acelasi timp facea aceeasi facultate si nevasta, si fiica lui. Occidentul orbecaie neconvingator, in cautarea maretiei si unitatii de odinioara. Constiente de necesitatea transatlanticismului, si Statele Unite, si statele europene incearca sa joace un rol tot mai important in propria aparare, in contributia in cadrul NATO si in solutionarea crizelor globale.

Oana Cociasu, Medic One: Cum a evoluat calitatea serviciilor medicale din Romania anul acesta

Oana Cociasu, managing partner al agentiei Medic One, a relatat pentru Wall-Street. ro cum a evoluat calitatea serviciilor medicale din Romania si ce rezultate a obtinut agentia de comunicare in domeniul medical anul acesta.

VIDEO Garile fantoma din Romania. Autoritatile au cheltuit pentru ele 350 de milioane de lei

Tara noastra are gari noi si moderne acolo unde oamenii nu au nevoie de ele. Oficialii au tocat peste 350 de milioane de lei pentru statii de cale ferata care nu au calatori si nici directii de mers.

Sondaj printre firmele germane din Romania: Situatia actuala este buna, dar au crescut ingrijorarile fata de conditiile politico-economice si stabilitatea juridica

Situatia actuala a companiilor germane din Romania este buna si asteptarile pe termen scurt in ce priveste evolutia propriei companii sunt optimiste, dar, comparativ cu sondajul din toamna anului 2016, procentul celor care vad o inrautatire a situatiei conjuncturale pe termen mediu a crescut puternic 2017: 29% mai rau, 2016: 8%), arata rezultatele chestionarului actual, realizat de Camera de Comert si Industrie Romano-Germana in septembrie 2017. Conditiile-cadru politico-economice sunt considerate de departe cel mai mare risc pentru economie. Peste 69% din companiile care au participat la chestionar sunt nemultumite de acest aspect, ceea ce constituie o inrautatire semnificativa fata de chestionarul din toamna anului trecut.

Presedintele partidului ALDE Europa, Johannes van Baalen, la RFI: Ne ingrijoreaza ca justitia din Romania va fi politizata, voi discuta cu Tariceanu si Toader

Justitia din Romania ar trebui sa fie independenta. O spune intr-un interviu la RFI europarlamentarul olandez Johannes van Baalen, presedinte al partidului european ALDE. El se declara ingrijorat si anunta ca va avea discutii cu autoritatile de la Bucuresti, inclusiv cu liderul ALDE din Romania, Calin Popescu Tariceanu, caruia ii cere sa priveasca justitia dintr-o perspectiva liberala.

VIDEO. Detaliul uimitor care s-a descoperit in filmarea cu cel mai spectaculos nod rutier din Romania

Cel mai complex si cel mai spectaculos nod rutier din Romania Nodul rutier se afla in apropie de Turda. Acesta conecteaza A10, A3 si DN1 si este aproape finalizat, potrivit Adevarul. Acest.

British American Tobacco deschide primul magazin glo din Romania. Unde se afla?

British American Tobacco BAT) a deschis primul magazin glo din Romania si al cincilea din lume in cadrul Baneasa Shopping City din Bucuresti. glo este un produs de incalzire a tutunului destinat fumatorilor adulti, lansat de British American Tobacco.

Grupul Piraeus Bank a anuntat incheierea unui acord cu JC Flowers privind vinderea subsidiarei din Romania

Grupul Piraeus Bank a anuntat astazi incheierea unui acord cu JC Flowers privind vinderea subsidiarei din Romania catre fondul american de investitii.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )