Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dezvoltatorul blocului care a ars din temelii in Sectorul 5 este cercetat inca din 2016 pentru evaziune fiscala si spalare de bani (FOTO)

B1 B1,
Dezvoltatorul blocului care a ars din temelii in Sectorul 5 este cercetat inca din 2016 pentru evaziune fiscala si spalare de bani (FOTO)

Investitorul Ilie Ionita, dezvoltatorul blocului care a ars din temelii in acest weekend in Sectorul 5, a ridicat sute de apartamente in Bucuresti. El este cercetat de procurori inca din 2015 pentru evaziune. continuă pe B1

Dezvoltatorul blocului care a ars, apropiat al clanului Camatarilor. Reactia lui: Nu ma intereseaza

Dezvoltatorul blocului din Capitala care a ars este un apropiat al clanului Camatarilor. Barbatul, cercetat de procurori pentru spalare de bani si evaziune fiscala, se numeste Ilie Ionita, informeaza.

Rasturnare de situatie. Proprietarul blocului care a ars in Sectorul 5, a fost amendat de doua ori pentru lipsa autorizatiilor

Dezvoltatorul imobiliar care detine in proprietate blocul din Sectorul 5 al Capitalei, cel care a ars in noaptea de vineri spre sambata, a fost amendat in doua randuri de primarie pentru lipsa autorizatiilor.

Proprietarul blocului din Sectorul 5 care a ars, amendat de doua ori pentru lipsa autorizatiilor

Dezvoltatorul imobiliar care detine in proprietate blocul din Sectorul 5 al Capitalei, cel care a ars in noaptea de vineri spre sambata, a fost amendat in doua randuri de primarie pentru lipsa autorizatiilor de constructie in cazul altor imobile, potrivit reprezentantilor Primariei Sector 5, citati de Mediafax.

Dosar penal dupa incendiul din sectorul 5 al Capitalei

Dosar penal in cazul blocului care a ars din temelii, dupa ce locatarii au sustinut ca nu au acte pentru apartamente, desi locuiesc acolo de circa cinci ani. in plus, cladirea nu avea autorizatie de.

Cine este dezvoltatorul blocului distrus de incendiu n Bucuresti. I-a amenintat pe oameni sa nu sa faca vreun demers

Investitorul care se ofera sa ii ajute acum pe oamenii ramasi pe drumuri este Ilie Ionita, un dezvoltator care a ridicat sute de apartamente in Bucuresti. Barbatul este cercetat de procurori inca din 2015 pentru evaziune fiscala si spalare de bani, in cazul unor afaceri imobiliare.

Locatarii blocului care a luat foc in sectorul 5 al Capitalei vor beneficia de ajutor din partea statului. Ce masuri a anuntat Primaria

Locatarii blocului din sectorul 5 al Capitalei, care a luat foc in noaptea de sambata spre duminica, vor primi din partea Primariei sectorului 5 un ajutor de 3. 000 de lei, obiecte de prima necesitate, uniforme.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )