Libnet.ro
UNICEF

00:06

Proprietarul blocului din Sectorul 5 care a ars, amendat de doua ori pentru lipsa autorizatiilor

Hotnews Hotnews,
 Proprietarul blocului din Sectorul 5 care a ars, amendat de doua ori pentru lipsa autorizatiilor

Dezvoltatorul imobiliar care detine in proprietate blocul din Sectorul 5 al Capitalei, cel care a ars in noaptea de vineri spre sambata, a fost amendat in doua randuri de primarie pentru lipsa autorizatiilor de constructie in cazul altor imobile, potrivit reprezentantilor Primariei Sector 5, citati de Mediafax. continuă pe Hotnews

S-a deschis dosar penal n cazul blocului din Bucuresti care a luat foc smbata

Primaria Sectorului 5 anunta, sambata, ca s-a deschis un dosar penal in cazul blocului care a luat foc azi-noapte, relateaza Mediafax.

Mihai Sora, dupa ce un bloc din Sectorul 5 a ars: n Romnia, coruptia ucide, nenoroceste vieti

In Romania, coruptia ucide, nenoroceste vieti, calca in picioare oamenii: cu sufletul, cu nervii si destinul lor cu tot, scrie pe pagina sa deFacebookfilosoful Mihai Sora dupa ce un bloc din Sectorul 5 din Capitala a ars aproape in totalitate.

Primele imagini din interiorul blocului din sectorul 5, construit ilegal, care a luat foc

Imagini din interiorul blocului care a ars in sectorul 5 al Capitalei. Blocul cu 54 de apartamente, construit ilegal, fara autorizatie, a fost distrus in incendiu. Blocul a fost construit in urma cu.

Rasturnare de situatie. Proprietarul blocului care a ars in Sectorul 5, a fost amendat de doua ori pentru lipsa autorizatiilor

Dezvoltatorul imobiliar care detine in proprietate blocul din Sectorul 5 al Capitalei, cel care a ars in noaptea de vineri spre sambata, a fost amendat in doua randuri de primarie pentru lipsa autorizatiilor.

Blocul din Sectorul 5 al Capitalei care a luat foc nu avea autorizatie de securitate la incendiu (surse)

Blocul din Sectorul 5, care a luat foc, nu avea autorizatie ISU la incendiu, au declarat surse apropiate anchetei, si, avand in vedere ca era prevazut doar cu o iesire, e posibil sa nu detina nici autorizatie de constructie. Primarul Sectorului 5 nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere, relateaza Mediafax.

Blocul din Sectorul 5 al Capitalei care a luat foc nu avea autorizatie de securitate la incendiu

Blocul din Sectorul 5, care a luat foc, nu avea autorizatie ISU la incendiu si, avand in vedere ca era prevazut doar cu o iesire, e posibil sa nu detina nici autorizatie de constructie, relateaza Mediafax.

Cercetarile cu privire la incendiul din sectorul 5 sunt desfasurate de Serviciul Investigatii Criminale

Cercetarile cu privire la incendiul din sectorul 5 sunt desfasurate de Serviciul Investigatii Criminale din cadrul Politiei sector 5 sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria sectorului 5 sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere,.

Persoanele afectate de incendiul din sectorul 5, care a distrus un bloc, vor fi relocate

Comitetul pentru Situatii de Urgenta al Sectorului 5 a decis relocarea imediata a tuturor persoanelor afectate de incendiul care a distrus un bloc de pe strada Iordache Nastase, scrie Agerpres.

Incendiu puternic la un bloc din sectorul 5 al Capitalei, soldat cu 5 raniti

Un incendiu puternic a izbucnit, sambata dimineata, la o locuinta si s-a extins ulterior la un bloc invecinat din sectorul 5 al Capitalei, 5 persoane fiind ranite, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov. La fata locului au fost trimise 13 autospeciale de stingere, patru autoscari si trei echipaje SMURD.

Paza sporita in scolile din Sectorul 4: in fata unitatilor de invatamant se va gasi permanent o Patrula Scolara formata din agenti ai Politiei Locale (VIDEO)

Proiect unic in Romania. Elevii din Sectorul 4 al Capitalei vor incepe noul an scolar 2018-2019 in cladiri modernizate, reabilitate, dar si in deplina siguranta. Paza copiilor din unitatile de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )