Libnet.ro
UNICEF

19:45

Dezvoltatorul mall-urilor AFI din Bucuresti a incheiat primul semestru cu venituri de 25 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dezvoltatorul mall-urilor AFI din Bucuresti a incheiat primul semestru cu venituri de 25 milioane euro

Grupul cu capital israelian AFI Europe Romania a avut venituri operationale nete de 25 milioane de euro in prima jumatate a acestui an, in crestere cu 11,5% fata de primul semestru al anului trecut, a anuntat, luni, compania care detine pe piata locala mall-urile AFI din Bucuresti si din Ploiesti. continuă pe Ziarul Bursa

Hotelul Erbas din Bucuresti devine Ibis Styles

Polonezii de la grupul hotelier Orbis vor administra un nou hotel din Bucuresti, prin semnarea unui contract de management cu compania Constructii Erbasu S. Astfel, hotelul Erbas va deveni Ibis Styles din 2018.

Winter is coming! Au aparut deja afisele pentru concertele de Craciun din Bucuresti!

Sintagma Winter is coming se aplica nu doar in cazul celebrului serial, Game of Thrones, ci si in cazul situatiei urmatoare din Bucuresti. Mai exact, desi ne aflam inca in august, orasul este impanzit cu afise ale concertelor de Craciun.

Complexul hotelier Radisson din Bucuresti a fost scos la vanzare de proprietarii israelieni

O subsidiara a companiei israeliene Elbit Imaging a anuntat ca a semnat o scrisoare de intentie cu un fond de investitii pentru a vinde 98,2% din compania care detine hotelul Radisson din Bucuresti .

VIDEO LIVE Marea Eclipsa din SUA este primul fenomen de acest tip din ultimul secol. Da click pentru a o urmari in direct!

Locuitorii din America de Nord si America Centrala asteapta cu nerabdare prima eclipsa totala de Soare care este vizibila din tarile lor in ultimii 99 de ani.

Primaria crede ca a gestionat corect invazia de insecte din Bucuresti

Biroul de presa al Primariei Capitalei a trimis un drept la replica dupa aparitia articolului care se refera la instrainarea firmei care se ocupa de dezinsectie in Bucuresti.

Tentativa de omor la o nunta din Bucuresti - VIDEO cu puternic impact emotional

Antena 3 a obtinut imagini surprinse de camerele de supraveghere la o nunta terminata cu scandal, in Bucuresti. Doi tineri din Congo au vrut sa participe la eveniment, dar s-au enervat atunci cand.

VIDEO MAI: Timp de asteptare zero la noul sediu Pasapoarte din Bucuresti

Ministerul Afacerilor Interne spune ca marti dupa-amiaza nu era deloc coada la sectia de pasapoarte deschisa luni in Bucuresti.

Aveti grija cand va lasati numarul de telefon in parbriz! Ce a patit o tanara din Bucuresti

Un barbat de 30 de ani suspectat ca a hartuit mai multe luni o tanara din Capitala al carei numar de telefon l-a luat de pe parbrizul masinii pe care acesta a parcat-o pe o strada din Sectorul 1 a fost.

Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de tren in zona Reviziei de vagoane CFR Grivita din Bucuresti

Un barbat a murit, luni seara, dupa ce a fost lovit de un tren in zona Reviziei de vagoane CFR Grivita, din Capitala, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov, citat de News. ro.

Restrictii de circulatie duminica pe Calea Victoriei din Bucuresti

Restrictii rutiere vor fi impuse, duminica, pe Calea Victoriei din Capitala, unde se va desfasura SuperCupa Romaniei la Karting electric. Politia Capitalei a anuntat ca, in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, duminica, se desfasura evenimentul sportiv SuperCupa Romaniei la Kartig electric, pe urmatorul traseu: Calea Victoriei - str. Walter Maracineanu - aleea din fata Salii Palatului - breteaua din fata Muzeului de Arta.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )