Libnet.ro
UNICEF

20:00

Tentativa de omor la o nunta din Bucuresti - VIDEO cu puternic impact emotional

Antena3 Antena3,
Tentativa de omor la o nunta din Bucuresti - VIDEO cu puternic impact emotional

Antena 3 a obtinut imagini surprinse de camerele de supraveghere la o nunta terminata cu scandal, in Bucuresti. Doi tineri din Congo au vrut sa participe la eveniment, dar s-au enervat atunci cand. continuă pe Antena3

Regal pop-jazz-funk cu Candy Dulfer, in premiera la Bucuresti VIDEO

Celebra saxofonista Candy Dulfer vine in premiera in Romania pentru a sustine un concert, pe 17 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti. Artista promite un regal de muzica jazz-funk intr-un concert organizat de Jazz Syndicate Live Sessions.

Dezvoltatorul mall-urilor AFI din Bucuresti a incheiat primul semestru cu venituri de 25 milioane euro

Grupul cu capital israelian AFI Europe Romania a avut venituri operationale nete de 25 milioane de euro in prima jumatate a acestui an, in crestere cu 11,5% fata de primul semestru al anului trecut, a anuntat, luni, compania care detine pe piata locala mall-urile AFI din Bucuresti si din Ploiesti.

Hotelul Erbas din Bucuresti devine Ibis Styles

Polonezii de la grupul hotelier Orbis vor administra un nou hotel din Bucuresti, prin semnarea unui contract de management cu compania Constructii Erbasu S. Astfel, hotelul Erbas va deveni Ibis Styles din 2018.

Winter is coming! Au aparut deja afisele pentru concertele de Craciun din Bucuresti!

Sintagma Winter is coming se aplica nu doar in cazul celebrului serial, Game of Thrones, ci si in cazul situatiei urmatoare din Bucuresti. Mai exact, desi ne aflam inca in august, orasul este impanzit cu afise ale concertelor de Craciun.

Complexul hotelier Radisson din Bucuresti a fost scos la vanzare de proprietarii israelieni

O subsidiara a companiei israeliene Elbit Imaging a anuntat ca a semnat o scrisoare de intentie cu un fond de investitii pentru a vinde 98,2% din compania care detine hotelul Radisson din Bucuresti .

Congolez acuzat de tentativa de omor, dupa ce a lovit o femeie, la o nunta din Capitala

Doua nunti din sectorul 4 care au avut loc in acest weekend au fost umbrite de un incident nefericit, dupa ce o cearta a izbucnit intre invitatii de la cele doua evenimente. O tanara de 28 de an.

Accident rutier grav in capitala. O femeie a fost aruncata pe geam din cauza impactului puternic

Accident grav in Bucuresti, pe Calea Rahovei, dupa miezul noptii. Un sofer a trecut pe culoarea rosie a semaforului si a intrat intr-un alt autoturism, apoi s-a rasturnat. Soferul de 27 de ani,.

Accident rutier grav in Capitala. O femeie a fost aruncata pe geam din cauza impactului puternic

Accident grav in Bucuresti, pe Calea Rahovei, dupa miezul noptii. Un sofer a trecut pe culoarea rosie a semaforului si a intrat intr-un alt autoturism, apoi s-a rasturnat. Soferul de 27 de ani,.

Tragedie la o nunta din Buzau. O tanaraa plecat sa fure mireasa, dar a murit in urma unui accident cumplit

O tanara de 18 ani a murit, dupa ce a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un copac de pe marginea drumului. Fata se intorcea insotita de mai multi prieteni la nunta de la care.

VIDEO MAI: Timp de asteptare zero la noul sediu Pasapoarte din Bucuresti

Ministerul Afacerilor Interne spune ca marti dupa-amiaza nu era deloc coada la sectia de pasapoarte deschisa luni in Bucuresti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )