Libnet.ro
UNICEF

19:30

Diana Sosoaca dezbate cel mai popular mit din istoria romanilor. Ce zice de oamenii care au stat la geam in restaurante

Playtech Playtech,
Diana Sosoaca dezbate cel mai popular mit din istoria romanilor. Ce zice de oamenii care au stat la geam in restaurante

Inca de la inceputul pandemiei au existat voci care au combatut purtarea mastii de protectie. in acelasi timp, tot mai multe voci vorbeau de numarul mult mai mare de infectari cu gripa. Acestia spuneau ca numarul infectarilor cu covid este mult mai mic in raport cu el al gripei sezoniere. Statisticile, de fapt, arata ca . continuă pe Playtech

Digisport: Noi, africanii, nici nu existam! Reactia lui Samuel Etoo dupa ce France Football a ales cel mai bun 11 din istorie

Samuel Etoo a avut o reactie de frustrare dupa ce revista France Football a anuntat cel mai bun 11 din toate timpurile. Din Ballon dOr Dream Team nu lipsesc nume precum Pele, Maradona, Messi sau Cristiano Ronaldo, dar niciun jucator african nu figureaza printre superstarurile celei mai bune echipe din istorie.

Giannis Antetokounmpo a semnat cel mai mare contract din istoria NBA Cati bani va primi jucatorul celor de la Milwaukee Bucks

Baschetbalistul grec de origine nigeriana Giannis Antetokounmpo a semnat cel mai mare contract din istoria NBA, cu echipa Milwaukee Bucks.

Cine este cel mai valoros fotbalist din Liga 1. Transfermarkt a actualizat cotele de piata

Transfermarkt, site-ul de specialitate care se ocupa de evaluarea cotelorde piata ale fotbalistilor profesionisti din intreaga lume, a actualizat datele pentru jucatorii din Liga 1. Cel mai valoros este.

Lewandowski, cel mai bun jucator din 2020 la Premiile FIFA

Atacantul polonez Robert Lewandowski a primit, joi seara, trofeul FIFA The Best in cadrul unei ceremonii care a avut loc online din cauza pandemiei de coronavirus.

Cel mai popular podcast de care nu aveai nevoie: ce cauta printul Harry si Meghan Markle pe Spotify

Dupa ce au parasit familia regala a Marii Britanii, printul Harry si Meghan Markle se pare ca au devenit niste oameni de afaceri foarte seriosi. Au incheiat deja contracte foarte.

A fost semnat cel mai mare contract din istoria NBA

Jucatorul grec de origine nigeriana Giannis Antetokounmpo a doborat recordul in NBA in ceea ce priveste valoarea financiara a unui contract.

Cel mai mare site pentru adulti schimba regulile jocului: milioane de clipuri, sterse peste noapte

Pornhub se confrunta cu cel mai mare scandal din istoria site-ului. Din acest motiv, milioane de site-uri au fost sterse peste noapte si nu este clar ca masura ar fi suficienta. Administratorii.

Cat castiga lunar Diana Sosoaca. Senatoarea de la AUR, o femeie bogata si inainte de politica

Diana Sosoaca, cea mai vocala membra a gruparii AUR, castiga o suma frumoasa in fiecare luna ca avocat. Senatoarea l-a reprezentat si pe arhiepiscopul Teodosie in fata magistratilor. Diana Sosoaca, castiguri din trecut. Senatoarea de la AUR era o femeie bogata si inainte de politica Diana Sosoaca, nou parlamentar AUR, duce o lupta apriga impotriva .

Senatoarea AUR socheaza din nou. Ce a raspuns Diana Sosoaca la propunerea lui Mircea Badea de a-si face testul pentru COVID-19

Diana Sosoaca a fost invitata in cadrul unei emisiuni, moment in care multi curiosi au stat cu ochii atintiti spre televizor pentru a afla ce mai spune celebra senatoarea AUR. Aceasta a ajuns in atentia publicului datorita numeroaselor sale interventii anti-masca. Dupa mai multe discutii pe tema pandemiei de COVID-19, avocata a avut un schimb .

Diana Sosoaca a iscat un nou scandal. Va face plangere penala SPP-ului. Ce au obligat-o sa faca

Scandalurile in care este implicata senatoarea AUR se tin lant, astfel ca o noua zi aduce noi conflicte aprinse. in urma intanirii de ieri, de la Cotroceni, Diana Sosoaca a atras atentia tuturor intr-un moment in care a incalcat regulile impuse in plina pandemie de COVID-19. in urma acestui eveniment, reprezentata AUR a primit mai .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )