Libnet.ro
UNICEF

15:30

Lewandowski, cel mai bun jucator din 2020 la Premiile FIFA

Online Sport Online Sport,
Lewandowski, cel mai bun jucator din 2020 la Premiile FIFA

Atacantul polonez Robert Lewandowski a primit, joi seara, trofeul FIFA The Best in cadrul unei ceremonii care a avut loc online din cauza pandemiei de coronavirus. continuă pe Online Sport

FIFA The Best: Robert Lewandowski, cel mai bun jucator Cum arata echipa anului

Polonezul Robert Lewandowski Bayern Munchen) a castigat a castigat trofeul FIFA The Best, el fiind recompensat in cadrul unei ceremonii care s-a desfasurat online, joi seara, din cauza pandemiei de coronavirus.

Digisport: Noi, africanii, nici nu existam! Reactia lui Samuel Etoo dupa ce France Football a ales cel mai bun 11 din istorie

Samuel Etoo a avut o reactie de frustrare dupa ce revista France Football a anuntat cel mai bun 11 din toate timpurile. Din Ballon dOr Dream Team nu lipsesc nume precum Pele, Maradona, Messi sau Cristiano Ronaldo, dar niciun jucator african nu figureaza printre superstarurile celei mai bune echipe din istorie.

Robert Lewandowski, desemnat cel mai bun fotbalist al anului 2020

Atacantul polonez Robert Lewandowski, vedeta echipei Bayern Munchen, a fost desemnat cel mai bun fot.

Diana Sosoaca dezbate cel mai popular mit din istoria romanilor. Ce zice de oamenii care au stat la geam in restaurante

Inca de la inceputul pandemiei au existat voci care au combatut purtarea mastii de protectie. in acelasi timp, tot mai multe voci vorbeau de numarul mult mai mare de infectari cu gripa. Acestia spuneau ca numarul infectarilor cu covid este mult mai mic in raport cu el al gripei sezoniere. Statisticile, de fapt, arata ca .

Giannis Antetokounmpo a semnat cel mai mare contract din istoria NBA Cati bani va primi jucatorul celor de la Milwaukee Bucks

Baschetbalistul grec de origine nigeriana Giannis Antetokounmpo a semnat cel mai mare contract din istoria NBA, cu echipa Milwaukee Bucks.

FOTO Reactia lui Cristiano Ronaldo dupa ce Robert Lewandowski a fost ales cel mai bun jucator al lui 2020 a devenit virala

Nu a fost o surpriza pentru nimeni ca Robert Lewandowski a fost ales cel mai bun jucator al lui 2020, dar cu toate acestea unele reactii la aflarea deciziei au fost motiv de discutii pe retele sociale. Cristiano Ronaldo a tinut din nou prim-planul.

Paradoxul vinurilor romanesti: cel mai bun rezultat net, in ciuda unor afaceri mai mici in 2019

Piata locala a vinului a insumat aproximativ 1,8 miliarde lei in 2019, scaderea fiind de 11,4% fata de 2018, iar in 2020 trendul va continua, pana la o cifra de afaceri de aproximativ 1,7 miliarde lei, potrivit estimarilor specialistilor KeysFin. Desi afacerile au scazut, rezultatul net din 2019 a fost de 87,4 milioane lei, de aproape 10 ori mai mare fata de cel din 2018 si, totodata, cel mai bun rezultat din ultimii 10 ani.

Cine este cel mai valoros fotbalist din Liga 1. Transfermarkt a actualizat cotele de piata

Transfermarkt, site-ul de specialitate care se ocupa de evaluarea cotelorde piata ale fotbalistilor profesionisti din intreaga lume, a actualizat datele pentru jucatorii din Liga 1. Cel mai valoros este.

A fost semnat cel mai mare contract din istoria NBA

Jucatorul grec de origine nigeriana Giannis Antetokounmpo a doborat recordul in NBA in ceea ce priveste valoarea financiara a unui contract.

Paradoxul vinurilor romanesti: cifra de afaceri mai mica in 2019, dar cel mai bun rezultat net din ultimii 10 ani

Piata locala a vinului a insumat aproximativ 1,8 miliarde lei in 2019, scaderea fiind de 11,4% fata de 2018, iar in 2020 trendul va continua, pana la o cifra de afaceri de aproximativ 1,7 miliarde lei, potrivit estimarilor specialistilor KeysFin.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2674 seconds )