Libnet.ro
UNICEF

13:15

Diana Sosoaca a fost intrebata daca vrea sa fie presedintele Romaniei. Ce a raspuns senatoarea AUR

Antena3 Antena3,
Diana Sosoaca a fost intrebata daca vrea sa fie presedintele Romaniei. Ce a raspuns senatoarea AUR

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a vorbit recent intr-un interviu despre activitatea s-a in Parlament, despre casnicie, dar despre o posibila candidatura la prezidentialele de peste patru ani. Avocata afirma ca cei care au obligat-o sa intre in politica au fost barbatii din viata ei si mai multi oameni politici. continuă pe Antena3

Diana Sosoaca, noul presedinte al Romaniei? Vestea ce a cutremurat tara, la inceput de an!

Diana Sosoaca este senatoare AUR in Parlametul Romaniei, dar si una dintre cele mai cunoscute si prezente figuri in lupta anti-masca. Recent, ea a acordat un interviu in care a discutat despre activitatea s-a.

Diana Sosoaca a dat partidele de gol. Schema lor de imbogatire, cu ajutorul senatorilor si deputatilor

Diana Sosoaca vine cu afirmatii surprinzatoare despre partidele de gol. Care a fost schema formatiunilor de imbogatire? Totul s-a intamplat cu ajutorul senatorilor si a deputatilor. Diana Sosoaca, afirmatii efervescente despre partidele din Romania Diana Sosoaca vine cu noi afirmatii surprinzatoare. Aceasta sustine ca partidele incearca sa se imbogateasca pe seama senatorilor si deputatilor cu .

Ce a patit Diana Sosoaca dupa ce s-a vaccinat. Prin ce chinuri a trecut, de fapt

S-a aflat ce a patit Diana Sosoaca dupa ce s-a vaccinat. Prin ce chinuri a trecut, de fapt, senatoarul AUR dupa ce s-a imunizat, cititi in articolul de mai jos. Diana Sosoaca, cosmar dupa ce s-a vaccinat. Am crezut ca o sa mor Diana Sosoaca a facut dezvaluiri dupa ce s-a vaccinat. in plus, senatoul .

Reactia senatoarei Diana Sosoaca dupa ce Costel Alexe a fost acuzat DNA de luare de spaga

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a reactionat, luni, la Antena 3, dupa ce fostul ministru PNL al Mediului Costel Alexe a fost acuzat de DNA ca a luat spaga 22 de tone de tabla.

Diana Sosoaca a rabufnit la adresa lui George Soros. Cu ce il ameninta: Nu te inghit

Diana Sosoaca, din nou in vizorul public! Senatoarea AUR vine de aceasta data cu critici dure la adresa lui George Soros. Ce spune despre cunoscutul miliardar american de origine maghiara si cu ce il ameninta? Diana Sosoaca, critici dure si amenintari la adresa lui George Soros Senatoarea AUR isi intoarce privirea aspra si judecata extrem .

Senatoarea AUR Diana Sosoaca: Eu am avut COVID inainte sa se nasca, probabil ca d-aia nu iau, sunt imunizata. Ce spune despre masti

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a povestit intr-un interviu ca nu si-a dorit sa intre in Parlament, fiind fortata sa urmeaze aceasta cale de sot si de mai multi oameni politici. Avocata a vorbit si despre campania de vaccinare si a dezvaluit de ce crede ca nu o sa se infecteze cu Covid-19, desi a fost surprinsa de multe ori fara masca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )