Libnet.ro
UNICEF

17:00

Diana Sosoaca, la un pas de moarte. Ce s-a intamplat in spital: Le-am zis doctorilor sa faca orice

Playtech Playtech,
Diana Sosoaca, la un pas de moarte. Ce s-a intamplat in spital: Le-am zis doctorilor sa faca orice

Diana Sosoaca a vorbit despre cele mai grele momente din viata sa. Senatoarea a trecut printr-o adevarata drama, care a marcat-o pe viata. Ce i s-a intamplat si cum e reusit sa depaseasca momentele dificile? Prin ce drama a trecut Diana Sosoaca Senatorul AUR Diana Sosoaca, in varsta de 45 de ani, a povestit intr-un . continuă pe Playtech

De ce a dat-o Mihai Gadea afara pe Diana Sosoaca din emisiune. Ce i-a putut zice avocata de l-a scos din sarite

Diana Sosoaca a trait in cursul serii de ieri o rusine inimaginabila, motiv pentru care, a parasit platoul emisiunii in cadrul careia era invitata. Totul s-a intamplat dupa ce moderatorul emisiunii i-a atras atentia senatoarei ca da dovada de lipsa de politete fata de ceilalti invitati. Diana Sosoaca, replici taioase cu Mihai Gadea Avocata AUR .

Diana Sosoaca, scandal de zile mari la Matei Bals. Ce a facut cum a ajuns acolo

Diana Sosoaca a cerut sa i se permita accesul in spitalul Matei Bals din Capitala, spunand ca vrea sa afle niste informatii. in plus, avocata a chemat toti parmalentarii la acel spital, unde a izbucnit incendiul. Diana Sosoaca, scandal de zile mari la Matei Bals Avem spitale care s-au transformat in crematorii. De ce n-au .

Diana Sosoaca s-a dus la Spitalul Matei Bals sa ceara explicatii pentru incendiu si cheama romanii in strada: Este obligatoriu sa existe cel putin o demisie

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca, a facut scandal, vineri, in fata Institutului Matei Bals si a cerut explicatii pentru incendiu. Mai mult, a vrut sa intre in spital dar Jandarmii nu i-au permis acest lucru. Aceasta i-a chemat pe Parlamentari la fata locului iar romanilor le transmite sa iasa in strada sa protesteze.

Diana Sosoaca da replica dupa scandalul de la Antena 3. Ce i-a transmis lui Mihai Gadea

Diana Sosoaca vine cu o replica pentru Mihai Gadea, in contextul scandalului de la Antena 3. Cum a ales sa raspunda senatoarea formatiunii AUR? Scandal Antena 3: Diana Sosoaca, replica pentru Mihai Gadea Numele senatoarei formatiunii AUR se regaseste din nou intr-un scandal. Diana Sosoaca este la cutite cu postul de televiziune Antena 3, dupa .

Mihai Gadea, desfiintat de Diana Sosoaca dupa scandalul de la Antena3: A opri adevarul nu are legatura cu democratia!

Scandalul dintre senatoarea AUR si Mihai Gadea ia amploare, asta dupa ce luni seara, Diana Sosoaca a parasit platoul emisiunii in cadrul careia era invitata. Umilita cu o amenintare dura, avocata a ales sa raspunda acestei provocari in alt mod: parasind emisiunea. Discutii aprinse pe tema vaccinarii Diana Sosoaca a fost invitata luni seara, la .

Diana Sosoaca (AUR), mesaj pentru Mihai Gadea: A opri adevarul, dictatorial, nu are legatura cu democratia

A opri adevarul, dictatorial, nu are legatura cu democratia, a scris senatoarea AUR Diana Sosoaca, pe Facebook, dupa schimbul de replici cu moderatorul Antena 3 Mihai Gadea. Diana Sosoaca.

Diana Sosoaca, despre solutia minune pentru elevi: Sa deschidem scolile in mall

In cursul serii de luni, Diana Sosoaca alaturi de alti medici si invitati au dezbatut cateva dintre cele mai importante subiecte al acestei perioade: vaccinul anti-Covid-19 si reinceperea scolii. in stilul caracteristic, senatoarea AUR si-a exprimat parerea pro cu privire la reinceperea scolii, in timp ce doua cadre medicale s-au aratat mai degraba impotriva redeschiderii .

Diana Sosoaca (AUR), la Spitalul Matei Bals: E obligatoriu sa existe cel putin o demisie si cea principala e a lui Raed Arafat, care e mai ocupat sa saboteze poporul roman decat sa isi faca treaba (VIDEO)

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a solicitat oficial, vineri, inlaturarea din functie a secretarului de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, in urma incendiului izbucnit astazi.

VIDEO Senatoarea Diana Sosoaca a plecat din emisiunea Sinteza Zilei dupa un schimb de replici cu Mihai Gadea

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a avut un schimb taios de replici cu Mihai Gadea dupa care a plecat din emisiune. Moderatorul emisiunii a avertizat-o ca ii opreste microfonul daca nu respecta dialogul.

Senatoarea AUR Diana Sosoaca cere demiterea sefului DSU Raed Arafat Spitalele au ajuns crematori!

Senatoarea AUR Diana Iovanovici-Sosoaca cere demiterea sefului DSU Raed Arafat dupa incendiul de la .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )