Libnet.ro
UNICEF

23:00

Senatoarea AUR Diana Sosoaca cere demiterea sefului DSU Raed Arafat Spitalele au ajuns crematori!

România Liberă România Liberă,
Senatoarea AUR Diana Sosoaca cere demiterea sefului DSU Raed Arafat Spitalele au ajuns crematori!

Senatoarea AUR Diana Iovanovici-Sosoaca cere demiterea sefului DSU Raed Arafat dupa incendiul de la . continuă pe România Liberă

VIDEO Senatoarea Diana Sosoaca a plecat din emisiunea Sinteza Zilei dupa un schimb de replici cu Mihai Gadea

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a avut un schimb taios de replici cu Mihai Gadea dupa care a plecat din emisiune. Moderatorul emisiunii a avertizat-o ca ii opreste microfonul daca nu respecta dialogul.

Diana Sosoaca (AUR), mesaj pentru Mihai Gadea: A opri adevarul, dictatorial, nu are legatura cu democratia

A opri adevarul, dictatorial, nu are legatura cu democratia, a scris senatoarea AUR Diana Sosoaca, pe Facebook, dupa schimbul de replici cu moderatorul Antena 3 Mihai Gadea. Diana Sosoaca.

Diana Sosoaca (AUR), la Spitalul Matei Bals: E obligatoriu sa existe cel putin o demisie si cea principala e a lui Raed Arafat, care e mai ocupat sa saboteze poporul roman decat sa isi faca treaba (VIDEO)

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a solicitat oficial, vineri, inlaturarea din functie a secretarului de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, in urma incendiului izbucnit astazi.

Diana Sosoaca s-a dus la Spitalul Matei Bals sa ceara explicatii pentru incendiu si cheama romanii in strada: Este obligatoriu sa existe cel putin o demisie

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca, a facut scandal, vineri, in fata Institutului Matei Bals si a cerut explicatii pentru incendiu. Mai mult, a vrut sa intre in spital dar Jandarmii nu i-au permis acest lucru. Aceasta i-a chemat pe Parlamentari la fata locului iar romanilor le transmite sa iasa in strada sa protesteze.

Diana Sosoaca, la un pas de moarte. Ce s-a intamplat in spital: Le-am zis doctorilor sa faca orice

Diana Sosoaca a vorbit despre cele mai grele momente din viata sa. Senatoarea a trecut printr-o adevarata drama, care a marcat-o pe viata. Ce i s-a intamplat si cum e reusit sa depaseasca momentele dificile? Prin ce drama a trecut Diana Sosoaca Senatorul AUR Diana Sosoaca, in varsta de 45 de ani, a povestit intr-un .

Diana Sosoaca da replica dupa scandalul de la Antena 3. Ce i-a transmis lui Mihai Gadea

Diana Sosoaca vine cu o replica pentru Mihai Gadea, in contextul scandalului de la Antena 3. Cum a ales sa raspunda senatoarea formatiunii AUR? Scandal Antena 3: Diana Sosoaca, replica pentru Mihai Gadea Numele senatoarei formatiunii AUR se regaseste din nou intr-un scandal. Diana Sosoaca este la cutite cu postul de televiziune Antena 3, dupa .

De ce a dat-o Mihai Gadea afara pe Diana Sosoaca din emisiune. Ce i-a putut zice avocata de l-a scos din sarite

Diana Sosoaca a trait in cursul serii de ieri o rusine inimaginabila, motiv pentru care, a parasit platoul emisiunii in cadrul careia era invitata. Totul s-a intamplat dupa ce moderatorul emisiunii i-a atras atentia senatoarei ca da dovada de lipsa de politete fata de ceilalti invitati. Diana Sosoaca, replici taioase cu Mihai Gadea Avocata AUR .

Mihai Gadea, desfiintat de Diana Sosoaca dupa scandalul de la Antena3: A opri adevarul nu are legatura cu democratia!

Scandalul dintre senatoarea AUR si Mihai Gadea ia amploare, asta dupa ce luni seara, Diana Sosoaca a parasit platoul emisiunii in cadrul careia era invitata. Umilita cu o amenintare dura, avocata a ales sa raspunda acestei provocari in alt mod: parasind emisiunea. Discutii aprinse pe tema vaccinarii Diana Sosoaca a fost invitata luni seara, la .

Diana Sosoaca, despre solutia minune pentru elevi: Sa deschidem scolile in mall

In cursul serii de luni, Diana Sosoaca alaturi de alti medici si invitati au dezbatut cateva dintre cele mai importante subiecte al acestei perioade: vaccinul anti-Covid-19 si reinceperea scolii. in stilul caracteristic, senatoarea AUR si-a exprimat parerea pro cu privire la reinceperea scolii, in timp ce doua cadre medicale s-au aratat mai degraba impotriva redeschiderii .

Diana Sosoaca, scandal de zile mari la Matei Bals. Ce a facut cum a ajuns acolo

Diana Sosoaca a cerut sa i se permita accesul in spitalul Matei Bals din Capitala, spunand ca vrea sa afle niste informatii. in plus, avocata a chemat toti parmalentarii la acel spital, unde a izbucnit incendiul. Diana Sosoaca, scandal de zile mari la Matei Bals Avem spitale care s-au transformat in crematorii. De ce n-au .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )