Libnet.ro
UNICEF

12:30

Veste proasta pentru Digi |RCS-RDS in Ungaria: de ce a fost exclus din licitatia 5G

Playtech Playtech,
Veste proasta pentru Digi |RCS-RDS in Ungaria: de ce a fost exclus din licitatia 5G

In vara lui 2019, grupul Digi |RCS-RDS a anuntat primele puncte 5G din Romania. Se pregateste astfel pentru reteaua viitorului. Dar lucrurile nu stau prea bine in Ungaria, unde operatorul. continuă pe Playtech

RAMAS BUN, RONA HARTNER! Vestea trista despre marea actrita a fost confirmata! Fanii sunt devastati

Rona Hartner a venit cu noi precizari despre starea sa de sanatate. VESTE PROASTA PENTRU KANAL D! TEO TRANDAFIR A FACUT ANUNTUL! VA FI ULTIMA OARA Actrita se lupta cu chimioterapia de ceva vreme,.

Veste buna pentru soferi! Cea mai moderna PARCARE din Bucuresti a fost deschisa in Sectorul 4: Costul abonamentului, 10 lei luna (VIDEO)

Cea mai moderna parcare publica din Capitala a fost inaugurata in Sectorul 4! Aceasta a fost amenajata intr-una dintre cele mai aglomerate zone din Bucuresti, la intersectia Soselei Berceni cu Oltenitei.

Veste mare pentru Huawei in America: cum se schimba relatia cu Microsoft

Huawei a primit inca doua saptamani de prelungire a licentei de colaborare cu firme americane. Totodata, sunt firme care au aplicat ca sa poata colabora cu aceasta companie. Si o veste.

Klaus Iohannis: Pentru pensii nu au fost pur si simplu suficienti bani

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca rectificarea bugetara este obligatorie, aratandca pentru pensii nu au fost pur si simplu suficienti bani. Datele sunt clare, cifrele sunt.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )