Libnet.ro
UNICEF

07:30

Sora Deliei da tot din casa la propriu! Ce spune despre apartamentul de 1 milion de euro al cantaretei

Playtech Playtech,
Sora Deliei da tot din casa la propriu! Ce spune despre apartamentul de 1 milion de euro al cantaretei

Sora Deliei a fost prezenta in aceasta vineri, pe scena de la iUmor, fiind hotarata sa ii faca un roast total cantaretei. Oana a dat tot din casa, spunand chiar detalii nestiute pana acum despre locuinta de un milion de euro pe care artista si-ar fi facut-o. De asemenea, mai in gluma, mai in serios, . continuă pe Playtech

Cum traieste Elena Udrea in Romania, dupa ce s-a intors din Costa Rica. Ce spune despre Alina Bica

Elena Udrea a revenit la vechile obiceiuri: se bucura de timpul petrecut cu sotul sau, dar mai ales de fiica de care a stat departe atunci cand a trebuit sa plateasca pentru infractiunea infaptuita. Cum arata viata sa si ce face acum aceasta? Viata Elenei Udrea, dupa ce s-a intors in Costa Rica Elena Udrea .

Gabriela Firea, la CEx-ul PSD. Ce spune despre demisia Vioricai Dancila: Nu vreau sa fac rau partidului!

Liderii PSD se reunesc in CEx la sediul din Kiseleff pentru a decide cine va conduce partidul dupa infrangerea de la alegerile prezidentiale. Presedintele PSD Giurgiu Niculae Badalau a declarat, marti seara, ca daca Viorica Dancila va demisiona din functia de presedinte al partidului, functia va fi ocupata de presedintele executiv, respectiv de catre Eugen .

Anamaria Prodan, acuzatii dure la adresa lui Mirel Radoi. Ce spune despre noul antrenor al nationalei

Mirel Radoi este noul selectioner al nationalei Romaniei, in urma votului exprimat de Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal in sedinta de marti, 26 noiembrie. Nici nu a apucat sa preia fraiele nationalei, ca Radoi a primit deja un val de critici. Anamaria Prodan il acuza ca nu va convoca jucatori impresariati de ea .

Dana Budeanu, verdict pentru Carmen Bruma. Ce spune despre rochia decupata la spate, pe care a purtat-o la Gala Unica

Carmen Bruma a reusit sa starneasca un val de reactii, dupa ce si-a facut aparitia la Gala Unica, intr-o tinuta vestimentara controversata. Evenimentul de marca a avut loc cu doar o saptamana in urma si a reunit nume sonore din showbiz-ul romanesc, iar vedeta serii pare sa fi fost rochia purtata de sotia lui Mircea .

Probele din casa lui Gheorghe Dinca prin care este acuzat complicele sau. Ce au facut procurorii 5 luni

Probele din casa lui Gheorghe Dinca prin care este acuzat complicele sau, Stefan Risipiceanu. Ce au facut procurorii 5 luni? Probele din casa lui Gheorghe Dinca prin care este acuzat complicele sau Stefan Risipiceanu sau Fane, cum este cunoscut de oamenii care locuiesc pe strada Craiovei din Caracal, a intrat in atentia procurorilor inca de .

TRAGEDIE in MUZICA POPULARA! Din pacate este vorba despre MARIA CARNECI! Detalii despre BOALA TERIBILA

Maria Carneci este una dintre cele mai populare cantarete de muzica populara din Romania! Putini sunt cei care stiu faptul ca vedeta a fost in trecut diagnosticata cu o boala teribila care a provocat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )