Libnet.ro
UNICEF

06:00

Diaspora romaneasca, printre cele mai mari din lume

România Liberă România Liberă,
Diaspora romaneasca, printre cele mai mari din lume

Trei sferturi 75%) din declinul populatiei Romaniei intre anii 2000 si 2018 de la 22,4 milioane la. continuă pe România Liberă

Cumperi apa imbuteliata? De ce este una dintre cele mai mari inselatorii ale vremurilor noastre

Dupa ce ne-am chinuit 100 de ani sa avem apa potabila in casa, din ce in ce mai multi oameni investesc sume fabuloase in apa plata imbuteliata. Consecinte si costurile aceste practici sunt socante. Ai crede ca o investitie semnificativa in apa plata are beneficii majore pentru sanatate. Cu cat apa este mai scumpa, cu .

Traian Basescu: Dancila are cele mai mari sanse sa devina candidatul PSD la prezidentiale

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat duminica, la Romania TV, ca Viorica Dancila are cele mai multe sanse sa devina candidatul PSD la prezidentiale, avand in vedere sustinerea din partid.

Romania, raiul scumpirilor: timp de sase luni consecutive am avut cele mai mari cresteri de preturi din UE

Romania a avut, si in luna iunie 2019, cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 3,9%, mai mic totusi fata de nivelul de 4,4% inregistrat in luna mai, arata datele publicate, miercuri, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Stirile ProTV: A fost descoperita una dintre cele mai mari asezari din Epoca de Piatra. Are 9.000 de ani

O asezare din perioada neolitica a fost descoperita de arheologi in apropiere de Israel. Aceasta are o vechime de 9. 000 de ani si este cea mai mare descoperita pana acum in aceasta tara.

SORIN DIMITRIU, PRESEDINTELE CCIB: Exporturile noastre per capita- cele mai mici din regiune

Romania exporta, potrivit statisticilor, mai mult decat oricand in istoria sa, insa structura livrarilor externe arata o expunere dezechilibrata catre un anumit sector economic - industria auto - este de parere Sorin Dimitriu, presedintele Camerei de Comert si Industrie Bucuresti CCIB).

FOTO Delta Dunarii in cele mai frumoase ilustrate din trecut. De ce este atat de special taramul de la Marea Neagra

Delta Dunarii s-a numarat dintotdeauna printre cele mai atractive tinuturi ale Romaniei. O arata si nenumaratele ilustrate din anii de comunism, pe care oaspetii Deltei le trimiteau celor dragi.

Bernard Arnault devine al doilea cel mai bogat om din lume

Francezul Bernard Arnault, presedintele grupului de lux LVMH, a devenit al doilea cel mai bogat om din lume, depasindu-l pe cofondatorul Microsoft Bill Gates, dar ramanand in urma altui american, fondatorul Amazon Jeff Bezos, potrivit unor clasamente efectuate de catre revista Forbes si agentia Bloomberg, relateaza AFP.

Romanii plecati in strainatate formeaza a cincea cea mai numeroasa diaspora din lume. Topul tarilor in care s-au stabilit

Milioanele de romani plecati in afara granitelor formeaza a cincea cea mai numeroasa diaspora din lume, raportat la numarul total al populatiei, se arata intr-un raport al Organizatiei pentru Cooperare si De.

Romanii plecati in strainatate formeaza a cincea cea mai numeroasa diaspora din lume. Topul tarilor in care s-au stabilit

Milioanele de romani plecati in afara granitelor formeaza a cincea cea mai numeroasa diaspora din lume, raportat la numarul total al populatiei, se arata intr-un raport al Organizatiei pentru Cooperare si De.

Cele mai puternice state vor miliardele Facebook: cum le-ar putea obtine?

Grupul celor mai dezvoltate state din lume G7) a ajuns la o acord: sa taxeze companiile mari din tehnologie, cum e Facebook. Dupa ce Franta deja a facut un demers in acest sens, alte tari ar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )