Libnet.ro
UNICEF

13:30

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cum afli la ce sectie de votare trebuie sa te prezinti?

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cum afli la ce sectie de votare trebuie sa te prezinti?

Pe 10 noiembrie, in Romania esteorganizat primul tur alalegerile prezidentiale. Sectiile de votare din tara se vor deschide duminica. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mircea Diaconu, despre ce va face in caz ca va pierde alegerile

Candidatul independent pentru alegerile prezidentiale Mircea Diaconu, sustinut de catre ALDE, Pro Romania si Partidul Neoliberal, a declarat sambata, la Piatra-Neamt, ca nu.

Alegeri prezidentiale 2019. Contracandidat surpriza pentru Iohannis in turul 2

Klaus Iohannis ar putea avea un contracandidat surpriza in turul 2 al alegerilor prezidentiale din acest an. Este o veste care vine la mai putin de doua saptamani inainte de primul tur al alegerilor prezidentiale. Mai mult, o confirma si datele unui sondaj efectuat de curand, informatia fiind una surprinzatoare si care ar putea face .

Anunt ingrijorator despre ziua alegerilor prezidentiale. Ce se intampla in ziua votului

Seful Autoritatii Electorale Permanente AEP), Constantin Buica,spune ca se asteapta si de aceasta data la cozi la sectiile de votare din strainatate.

ALEGERI PREZIDENTIALE: MAE a finalizat expedierea materialelor necesare votarii in strainatate

Ministerul Afacerilor Externe a finalizat, vineri, expedierea materialelor necesare votarii catre misiunile diplomatice si oficiile consulare ale Romaniei, in vederea asigurarii bunei desfasurari a procesului de votare in cadrul sectiilor din strainatate in contextul alegerilor prezidentiale.

Prezidentiale 2019. Confruntare fata-n fata. Catalin Ivan, Ramona Bruynseels si Alexandru Cumpanasu, dezbatere publica la Antena 3

Alegerile prezidentiale se apropie cu repeziciune, pe 10 noiembrie va avea loc primul tur, iar treidintre candidatii la prezidentiale au acceptat provocarea de a se confrunta fata in fata.

Ghid complet |Unde si cum votezi la prezidentiale daca te afli in diaspora

Mai sunt doar cateva zile pana la primul tur al alegerilor prezidentiale. in premiera, anul acesta, romanii din diaspora vor avea la dispozitie trei zile pentru a vota, pentru a nu mai sta la.

MOSII DE TOAMNA 2019, traditii si obiceiuri. Ce trebuie sa dai de pomana de Sambata Mortilor?

in prima sambata din luna noiembrie se oficiaza Sfanta Liturghie, unde sunt pomeniti cei adormiti, fapt pe care Sfantul Grigorie de Nyssa il numeste folositor si placut lui Dumneze.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )