Libnet.ro
UNICEF

12:15

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mircea Diaconu, despre ce va face in caz ca va pierde alegerile

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mircea Diaconu, despre ce va face in caz ca va pierde alegerile

Candidatul independent pentru alegerile prezidentiale Mircea Diaconu, sustinut de catre ALDE, Pro Romania si Partidul Neoliberal, a declarat sambata, la Piatra-Neamt, ca nu. continuă pe Antena3

Alegeri prezidentiale 2019. Contracandidat surpriza pentru Iohannis in turul 2

Klaus Iohannis ar putea avea un contracandidat surpriza in turul 2 al alegerilor prezidentiale din acest an. Este o veste care vine la mai putin de doua saptamani inainte de primul tur al alegerilor prezidentiale. Mai mult, o confirma si datele unui sondaj efectuat de curand, informatia fiind una surprinzatoare si care ar putea face .

Mircea Diaconu, despre interventia Jandarmeriei la mitingul din 10 august 2018: Dar, pentru Dumnezeu, au dat foc, ce sa fi facut jandarmii daca au dat foc?

Mircea Diaconu, candidat la prezidentiale cu sustinerea ALDE si a Pro Romania, pare ca nu vede nimic in neregula la interventia Jandarmeriei la mitingul din 10 august 2018. Dar, pentru Dumnezeu, au dat foc, ce.

Cine il voteaza pe Mircea Diaconu la prezidentiale? Orice partid ar castiga, ar fi la fel ca-n ultimii 15 ani - razboi. Pe propunerea mea se face pace

Un sondaj recent realizat de IMAS la comanda Europa FM Mircea Diaconu, candidatul independent sustinut de ALDE si Pro Romania, apare cotat pe locul doi. Sunt multe sondaje, unele apar pe sub masa, spune insa Diaconu. Prezent la interviurile HotNews. ro LIVE, Mircea Diaconu a explicat si care e genul de electorat pe care il vizeaza si a explicat ca daca el ar fi votat presedinte se face pace.

Mircea Badea, despre scenariul alegerilor: Daca intra Mircea Diaconu in turul doi, e dauna totala!

Mai sunt 9 zile pana la primul tur al alegerilor prezidentiale. Campania este in plina desfasurare, iar cei 14 candidati care se vor regasi pe listele de vot pe 10 noiembrie inca mai au timp sa convinga romanii sa ii voteze. in contextul alegerilor, Mircea Badea spus joi seara, in cadrul emisiunii Sinteza zilei ca .

Barna, despre ultimul sondaj IMAS: Nu am intalnit niciun om pe strada sa spuna ca Mircea Diaconu va ajunge in turul doi

Candidatul USR la prezidentiale, Dan Barna, a reactionat la ultimul sondaj IMAS care il plaseaza pe locul patru, dupa Mircea Diaconu, Viorica Dancila si Klaus Iohannis. Acesta afirma ca realitatea din strada nu confirma sondajul si ca reprezinta o incercare de demobilizare a votantilor sai.

Mircea Diaconu, sincer despre sansele sale pentru Cotroceni

Candidatul independent la prezidentiale, Mircea Diaconu, sustinut de ALDE, Pro Romania si Partidul N.

Ce pensie are Mircea Diaconu, candidat la alegerile prezidentiale. Ar putea duce o viata lipsita de griji

A lasat actoria si vrea sa devina presedintele tarii. Mircea Diaconu, prezidentiabilul aliantei electorale ALDE-Pro Romania, Alianta pentru un om, are o pensie cu ajutorul careia ar putea duce o viata lipsita de griji. Mircea Diaconu pensie. Candidatul ALDE-Pro Romania ar putea duce o viata lipsita de griji Nu multi se asteptau ca Mircea Diaconu .

Mircea Diaconu, reactie la sondajul care il plaseaza pe locul 2 la prezidentiale

Mircea Diaconu, candidat la prezidentiale cu sustinerea ALDE si Pro Romania, a declarat ca a ales sa-si faca intr-un fel campania si asa va merge pana la capat, indiferent ce-i arata.

Mircea Diaconu se lasa de politica daca nu castiga alegerile prezidentiale

Actorul Mircea Diaconu a anuntat ca, daca nu va castiga alegerile prezidentiale in anul 2019, el nu .

Mircea Diaconu, anunt-surpriza: Ma sprijina inca un partid

Fostul europarlamentar si candidat la prezidentiale, Mircea Diaconu sustine intr-un interviu pentru Agerpres ca mai este sustinut de un partid la alegerile din acest an. intrebat daca s-ar mai fi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )