Libnet.ro
UNICEF

18:00

DIETA. Andreea Marin, despre regimul care i-a schimbat viata in 40 de zile

Antena3 Antena3,
DIETA. Andreea Marin, despre regimul care i-a schimbat viata in 40 de zile

Andreea Marin este adepta unui stil de viata sanatos, insa programul incarcat pe care il are o impiedica uneori sa faca sport sau sa consume doar alimente benefice pentru organism. Asta-vara,. continuă pe Antena3

NU mai puteam RESPIRA! Vesti TERIBILE despre Andreea Marin: Anuntul TRIST a fost facut...

Andreea Marin a marturisit ca va trebui sa ajunga pe masa de operatie, pentru a-i fi extirpata o formatiune din zona cervicala. Da, desigur, astfel de vesti sunt putin exagerate. Nu e nimic grav, astazi.

A CEDAT... Medicii au facut anuntul trist: Din pacate e vorba de indragita vedeta ANDREEA MARIN, Zana Surprizelor...

Andreea Marin a marturisit, intr-un interviu pentru un post de televiziune, ca va trebui sa ajunga pe masa de operatie, pentru a-i fi extirpata o formatiune din zona cervicala. Da, desigur, astfel de.

Andreea Marin a intrat in cantonamentul Bodyshape de 6 saptamani

Revenita in forta, dupa vacanta, cu o noua agenda incarcata de proiecte, Andreea Marin a acceptat cu interes provocarea de a intra in cel mai apreciat cantonament de fitness din Romania.

BOMBA mondena a EXPLODAT: Andreea Marin si Stefan Banica Jr. se inteleg...

Andreea Marin si Stefan Banica Jr. au gasit o cale pentru a ramane in relatii bune dupa despartire. Frumoasa bruneta a marturisit ca a facut tot posibilul ca viata fetitei lor, Violeta, sa fie cat .

Noi informatii socante ies la iveala despre romanul care a disparut in urma cu o luna in Istanbul

Noi informatii socante ies la iveala despre romanul care a disparut in urma cu o luna in Istanbul. Surse apropiate familiei sustin ca barbatul a fost gasit pe o strada din cartierul Besiktas. Era imbr.

TRAGEDIE in Romania: S-a spanzurat! Adevarul despre MOARTEA care a socat Romania

Noi detalii despre cazul mortii Biancai Hincu, tanara de 17 ani din Husi, care a fost descoperita spanzurata pe 10 septembrie. Tanara a disparut dupa o cearta aprinsa cu sora ei, Pamela. Pentru ca cearta a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )