Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dieta cu fructe si legume purpurii cea mai in voga reteta de slabit

România Liberă România Liberă,
Dieta cu fructe si legume purpurii cea mai in voga reteta de slabit

Dieta purpurie, care promoveaza consumul de fructe si legume cu aceasta gama de nuante a devenit cea mai in voga tendinta in curele de slabire, datorita continutului bogat in antocianine al acestor alimente, antioxidanti cu efect protector al celulelor. Dieta, extrem de usor de urmat, permite doar consumul de legume colorate in purpuriu, albastru si violet - cum ar fi cartofii, conopida si morcovii mov -, precum si de fructe violet, precum afinele, informeaza dailymail. co. uk. continuă pe România Liberă

Coreea de Nord recunoaste ca este afectata de cea mai grava seceta din ultimii 30 de ani

Coreea de Nord este afectata in prezent de cea mai grava seceta din ultimii 30 de ani, mii de hectare de culturi agricole fiind in pericol, a anuntat vineri presa nord-coreeana, citata de AFP.

Ponta: Situatia din Ucraina, cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani pentru Romania

Situatia din Ucraina, care se agraveaza de la o zi la alta, reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani, a declarat premierul Victor Ponta, afirmand ca tara noastra trebuie sa fie cat mai bine.

Victor Ponta: Situatia din Ucraina reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani

Premierul Victor Ponta a afirmat, sambata, ca situatia din ucraina care se agraveaza de la o zi la alta, reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani, precizand ca.

Ponta: Situatia din Ucraina reprezinta cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani

Situatia din Ucraina, care se agraveaza de la o zi la alta, reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani, a declarat, sambata, premierul Victor Ponta, afirmand ca tara.

Victor Ponta: Situatia din Ucraina, cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani pentru Romania

Situatia din Ucraina, care se agraveaza de la o zi la alta, reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani, a declarat, sambata, premierul Victor Ponta, afirmand ca tara noastra trebuie sa fie cat mai bine pregatita pentru toate provocarile de la granita, transmite Mediafax.

Coreea de Nord, afectata de cea mai grava seceta din ultimii 30 de ani

Coreea de Nord inregistreaza in prezent cea mai grava seceta din ultimii 30 de ani, mii de hectare de culturi agricole fiind in pericol, a anuntat vineri presa oficiala nord-coreeana, citata de AFP.

Coreea de Nord este afectata de cea mai grava seceta de dupa 1982

Coreea de Nord este afectata in prezent de cea mai grava seceta din ultimii 30 de ani, mii de hectare de culturi agricole fiind in pericol, a anuntat presa nord-coreeana, citata de AFP.

Coreea de Nord, lovita de CEA MAI GRAVA SECETA din ultimii 30 de ani

Coreea de Nord este afectata in prezent de cea mai grava seceta din ultimii 30 de ani, mii de hectare de culturi agricole fiind in pericol, a anuntat vineri presa nord-coreeana, citata de AFP, conform.

Coreea de Nord: cea mai mare seceta din ultimele trei decenii

Coreea de Nord este afectata in prezent de cea mai grava seceta din ultimii 30 de ani, mii de hectare de culturi agricole fiind in pericol, a anuntat vineri presa nord-coreeana.

Coreea de Nord este afectata de cea mai grava seceta din ultimii 30 de ani

Coreea de Nord este afectata in prezent de cea mai grava seceta din ultimii 30 de ani, mii de hectare de culturi agricole fiind in pericol, relateaza AFP. Seceta afecteaza intreaga tara, precipitatiile fiind.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )