Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dieta de viata a celui mai batran barbat din lume. Cum a reusit sa ajunga la 113 ani

Antena3 Antena3,
Dieta de viata a celui mai batran barbat din lume. Cum a reusit sa ajunga la 113 ani

Francisco Nunez Oliviera pare ca a descoperit secretul longebitatii. Spaniolul a ajuns la 113 ani, iar recordul sau a fost omologat de Cartea Recordurilor. De curand, acesta a acordat un interviu cotidianului. continuă pe Antena3

Avertisment fara precedent de la unul dintre cei mai puternici investitori din lume: Vine cea mai mare criza din toate timpurile. Guverne vor cadea, tari vor da faliment, companii vechi de sute de ani vor disparea

Militardul american Jim Rogers, unul dintre cei mai importanti investitori din lume, anunta inceputul unei noi crize globale, cea mai mare pe care o va prinde in timpul vietii, scrie Business.

O romanca i-a furat inima unuia dintre cei mai buni DJ din lume. A cerut-o in casatorie de Revelion

Markus Schulz, considerat unul dintre cei mai buni DJ din lume, a facut pasul cel mare si a cerut-o in casatorie pe iubita lui, o frumoasa romanca, pe nume Adina Butar. in varsta de 42.

Cea mai scumpa vodca din lume a fost furata. Cat valoreaza

Politia din Danemarca a declansat o ancheta dupa furtul unei sticle de vodca despre care se spune ca ar fi cea mai scumpa din lume, valorand circa 1. 3 milioane de dolari. Sticla, facuta din aur si.

Cea mai mare armata din lume se pregateste de razboi. Presedintele chinez le-a cerut militarilor sa nu se teama de moarte

Presedintele chinez Xi Jinping a cerut, joi, armatei tarii sa fie pregatita pentru razboi si sa nu se teama de moarte in demersul de aparare a poporului, pe fondul intensificarii tensiunilor din.

Cea mai SCUMPA votca din lume a fost FURATA dintr-un bar din Copenhaga

O sticla de votca in valoare de 1,3 milioane de dolari, care nu era asigurata, i-a fost furata unui colectionar danez din Copenhaga. Sticla, facuta din trei kilograme de aur si trei de argint, era o.

Cea mai paroasa fata din lume si-a gasit sufletul pereche. Si-a ras tot parul de pe fata dupa ce s-a casatorit! Cum arata acum

Supatra Susuphan sufera de sindromul Ambras care determina cresterea parului pe toata suprafata corpului, incluzand fata si gatul. in 2010, recordul din Cartea Recordurilor Guiness a.

Cat costa cele mai SCUMPE meniuri din lume

Unele restaurante ridica mancarea la rang de arta si bucatarii se intrec in a le oferi clientilor fel de fel de mancaruri speciale pentru delecta papilele gustative ale celor care le trec pr.

Faze tari:Cele mai ciudate descoperiri: De ce barbatii in varsta au urechile mai mari;Cel mai rezistent material din lume este mai subtire ca o foaie de hartie, dar tare ca diamantul;NASA a dezvaluit care este cel mai mare pericol la zborul cu avionul

Un savant curajos a decis sa creasca larve in pielea lui. Atunci cand cercetatorul Piotr Naskrecki a calatorit in Belize in 2014, a observat ca pielea lui a fost infestata de paraziti. Ca orice savant care-si iubeste meseria, s-a decis sa le pastreze si sa inregistreze ciclul dezvoltarii larvei. NASA a dezvaluit care este cel mai mare pericol la zborul cu avionul. Cu toate ca este cel mai sigur mod de transport, din punct de vedere statistic, trebuie sa stim ca atunci cand alegem sa calatorim cu avionul, ne putem expune la radiatii.

Tanara care sufera de sindromul varcolacului, detinatoarea titlului de Cea mai urata fata din lume, s-a casatorit FOTO

Adolescenta care a primit titlul de Cea mai urata fata din lume, pentru ca avea fata plina de par, a dezvaluit ca s-a casatorit cu dragostea vietii ei. Aceasta si-a schimbat infatisarea, aratand lumii cum ar arata daca nu ar suferi de sindromul varcolacului.

Arabia Saudita a scumpit benzina cu 127%, dar pretul la pompa ramane unul dintre cele mai mici din lume

Arabia Saudita a majorat cu 127% pretul benzinei la pompa, o initiativa destinata cresterii veniturilor la buget si reducerii dependentei celui mai mare exportator mondial de petrol de veniturile din petrol, informeaza Reuters, citat de Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )