Libnet.ro
UNICEF

16:00

Diferentele de design intre masinile Hyundai si Kia vor fi mai mari in cativa ani

Hotnews Hotnews,
 Diferentele de design intre masinile Hyundai si Kia vor fi mai mari in cativa ani

Peter Schreyer, fost designer la Audi, si actual director de design pentru Hyundai si Kia spune ca in doi - trei ani vrea ca numarul de diferente de design intre cele doua marci sa creasca, iar marcile sa aiba directii distincte la acest capitol, scrie revista britanica Autocar. Schreyer, care a preluat pozitia de sef de design al Hyundai in ianuarie, a lasat de inteles ca schimbarile vor fi mai pronuntate la aceasta marca. continuă pe Hotnews

Minorii nu vor mai putea sa apara in spoturile publicitare care promoveaza produsele alimentare nesanatoase

Minorii nu vor mai putea sa apara in spoturile publicitare care promoveaza produsele alimentare nesanatoase. Cabinetul de ministri a dat aviz pozitiv unui proiect de modificare a Legii cu privire la publicitate.

Lista negativa a bolilor pentru care romanii nu se vor mai putea interna in spitale: hepatite virale, ulcer necomplicat, diabet tip 2, ateroscleroza, diferite cardiopatii, pneumonii virale, etc.

Ministerul Sanatatii a publicat patru documente care detaliaza teoretic in ce va consta pachetul de servicii medicale de baza oferit in spital, in policlinici, la medicul de familie si in cadrul asistentei medicale primare. Tot ce inseamna medicina de urgenta va intra in acest pachet de baza. Pachetul de baza va fi gratuit atat pentru cei care-si platesc contributia la stat, cat si pentru cei care nu o platesc. Ministerul Sanatatii a publicat o lista negativa de peste 300 de diagnostice pentru care se solicita spitalelor sa reduca gradual internarile. Printre aceste diagnostice se numara: pneumoniile virale, diabetul de tip 2 necomplicat, ateroscleroza cerebrala, diverse afectiuni cardiace, astmul, ulcerul necomplicat si alte afectiuni gastrice necomplicate, hepatita alcoolica sau osteoartroza. Puteti citi aici ce va contine intregul pachet de baza si cate consultatii vor fi permise si in cazul prezentarii la medicul de familie sau la o policlinica.

Bulgarii vor mai multi producatori auto care sa investeasca in tara lor.

Bulgaria manifesta un interes tot mai mare fata de investitorii din domeniu auto, dupa ce chinezii de la Great Wall Marele Zid) au deschis in tara din sudul Romaniei prima lor uzina din Europa. Bulgaria ar putea atrage noi investitii in acest sector, potrivit consultantului Ernst Young, Diana Nikolaeva, citata de Automotive News Europe. Nikolaeva spune ca taxele mai scazute pentru angajatori, mana de lucru calificata sau climatul economic stabil au dus la atragerea unor investitii ale .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )