Libnet.ro
UNICEF

21:00

Digi 24: EXCLUSIV Gheorghe Dinca ar fi facut parte din anturajul unui traficant de persoane in Italia. Marturia unei romance

Hotnews Hotnews,
 Digi 24: EXCLUSIV Gheorghe Dinca ar fi facut parte din anturajul unui traficant de persoane in Italia. Marturia unei romance

Membrii gruparii promiteau unor tinere din Romania locuri de munca in peninsula, le duceau acolo si le obligau sa se prostitueze. Nu ezitau sa foloseasca violenta impotriva lor in plina strada. continuă pe Hotnews

Gheorghe Dinca ar fi facut parte din anturajul unui traficant de persoane. Deputatul mitraliera, indicii despre ipoteza ca fetele nu sunt omorate

Se contureaza tot mai mult ipoteza conform careia fetele pe care Gheorghe Dinca a spus ca le-a ucis ar fi, de fapt, traficate intr-o retea de proxenetism. Activitatea lui Gheorghe Dinca in perioada in care a stat in Italia este cercetata, in urma zvonurilor potrivit carora el ar fi facut parte din anturajul unui traficant de persoane.

Gheorghe Dinca ar fi facut parte din anturajul unui traficant de persoane in Italia

Apar noi informatii despre criminalul din Caracal. In timp ce se afla in Italia, Gheorghe Dinca ar fi facut parte din anturajul unui traficant de persoane. Membrii gruparii promiteau unor tinere din Romania locuri de munca in peninsula, le duceau acolo.

Ce functie a avut Gheorghe Dinca la Spitalul din Caracal

Marian Mitran, managerul Spitalului din Caracal, a declarat exclusiv, pentru Antena 3, ca Gheorghe Dinca, autorul crimelor oribile de la Caracal, ca acesta a ocupat functia de geamgiu in cadrul institutiei, intre.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Seful DIICOT, Felix Banila: Gheorghe Dinca va fi testat cu aparatul poligraf (VIDEO)

Seful DIICOT Felix Banila a anuntat miercuri ca Gheorghe Dinca va fi testat cu aparatul poligraf. Avem si consimtamantul dat de inculpat in acest sens, urmeaza sa fie testat, a spus.

Dezvaluiri devastatoare despre Gheorghe Dinca. Cercetat pentru o crima de acum 20 de ani

UPDATE Alexandra Macesanu si Luiza Melencu ar putea sa nu fie singurele victime ale lui Gheorghe Dinca din Caracal. Surse din ancheta spun ca se verifica acum daca acesta are vreo legatura cu.

Dezvaluiri devastatoare despre tragedia din Caracal. Gheorghe Dinca, suspect in alte crime

Avocatul inculpatului din Caracal, Gheorghe Dinca, cel care a ucis-o pe Alexandra Macesanu, de 15 ani, si pe Luiza Melencu de 18 ani, a confirmat, marti, ca exista suspiciuni din partea anchetatorilor ca acesta.

VIDEO Marturia vecinei care a sunat la 112 semnaland miscari dubioase pe strada lui Gheorghe Dinca

Vecina lui Gheorghe Dinca, monstrul din Caracal care le-a rapit pe Luiza Melencu si pe Alexandra Macesanu, a relatat ce a vazut in noaptea in care a sunat la 112.

Unul dintre cei mai mari criminali in serie ai secolului XX l-ar fi inspirat pe Gheorghe Dinca

Vecinii lui Gheorghe Dinca au spus inca din ziua in care a fost incatusat ca acesta este obsedat de peliculele de groaza. Monstrul cu privire rece a actionat identic ca Edmund Kemper, care se numara.

Digi 24: Primele declaratii facute de barbatul a carui carte de vizita a fost gasita de Alexandra

Lucian Gabriel Popescu, barbatul a carui carte de vizita a fost gasita de Alexandra Macesanu, fata de 15 ani rapita saptamana trecuta, face precizari despre modul in care l-a cunoscut pe Gheorghe Dinca, principalul suspect al crimelor din Caracal.

Exclusiv surse din ancheta: Oasele gasite in casa lui Gheorghe Dinca sunt ale unei fetite cu varsta intre 12 si 17 ani

Update: Informatii de ultima ora oferite in exclusivitate de Antena 3. Potrivit surselordin ancheta oasele calcinate gasitela Gheorghe Dinca sunt umane, au apartinut unei fetite cu varsta intre 12.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )