Libnet.ro
UNICEF

22:45

Dezvaluiri devastatoare despre Gheorghe Dinca. Cercetat pentru o crima de acum 20 de ani

Antena3 Antena3,
Dezvaluiri devastatoare despre Gheorghe Dinca. Cercetat pentru o crima de acum 20 de ani

UPDATE Alexandra Macesanu si Luiza Melencu ar putea sa nu fie singurele victime ale lui Gheorghe Dinca din Caracal. Surse din ancheta spun ca se verifica acum daca acesta are vreo legatura cu. continuă pe Antena3

Detalii socante despre Gheorghe Dinca: Avea forta mare in maini. Uneori din curtea lui iesea un miros urat, de ars

Apar detalii socante despre Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut ca le-a ucis pe Luiza si Alexandra. Vecinii barbatului spun ca era ursuz si dificil si nu prea iesea din curte. Cu toate.

Familia lui Gheorghe Dinca, mesaj pentru parintii fetelor ucise de criminalul din Caracal

Vecinii il considerau toti un localnic linistit care nu a iesit in evidenta decat prin singuratatea sa. Nu a ridicat suspiciuni, dar a omorat doua fiintesi poate multe altele pe langa ele. Acum, apropiatii il descriu altfel, realizand ca bula de solitudine in care statea ar fi trebuit sa atraga multe semne de intrebare. Pe .

Dezvaluiri devastatoare despre tragedia din Caracal. Gheorghe Dinca, suspect in alte crime

Avocatul inculpatului din Caracal, Gheorghe Dinca, cel care a ucis-o pe Alexandra Macesanu, de 15 ani, si pe Luiza Melencu de 18 ani, a confirmat, marti, ca exista suspiciuni din partea anchetatorilor ca acesta.

Vecinii rup tacerea despre Gheorghe Dinca, suspectul principal in cazul disparitiei fetelor din Caracal: Mai aducea fete, dar...

Gheorghe Dinca, suspectul principal in cazul disparitiei fetelor din Caracal, sustine ca este nevinovat. Vecinii il descriu pe suspect ca pe un om ascuns, cu un trecut tulbure. Popicu, asta era porecla.

Tanti Nuta il stia pe criminalul din Caracal de o viata. Femeia a facut dezvaluiri incredivile despre Gheorghe Dinca: Avea o mana de aur!

O vecina de a criminalului din Caracal a facut dezvaluiri incredibile despre el. Femeia sustine ca Gheorghe Dinca era un om linistit, respectuos si nu ii vine sa creada la ce gesturi a recurs.

Tanti Nuta il stia pe criminalul din Caracal de o viata. Femeia a facut dezvaluiri incredibile despre Gheorghe Dinca: Avea o mana de aur!

O vecina de a criminalului din Caracal a facut dezvaluiri incredibile despre el. Femeia sustine ca Gheorghe Dinca era un om linistit, respectuos si nu ii vine sa creada la ce gesturi a recurs.

Fosta sotie a lui Gheorghe Dinca, in fata procurorilor. Ce le-a spus femeia oamenilor legii

Tot mai multe detalii despre Gheorghe Dinca incep sa iasa la iveala. Cazul macabru, al carei protagonist este, a adus-o in fata procurorilor si pe fosta lui sotie. Elena Dinca a facut marturisiri autoritatilor despre barbatul care i-a fost partener de viata, care a reusit sa terorizeze o tara intreaga prin faptele sale. Gheorghe Dinca, .

CRIME iN SERIE iN CARACAL Gheorghe Dinca ar fi fost internat de opt ori la PSIHIATRIE: Ce diagnostic a primit(DOCUMENT)

Ies la iveala noi informatii despre Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor de la Caracal. Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, a dezvaluit, luni, ca barbatul a fost internat la Psihiatrie de.

Dezvaluiri cutremuratoare despre crima din Caracal: Alexandra nu fost transata. Cadavrul nu este aruncat in Olt

Jurnalistul Sorin Ovidiu Balan a adus noi informatii legate de criminalul din Caracal care a ucis-o pe Alexandra Macesanu. Acesta a subliniat ca este imposibil ca Gheorghe Dinca sa arunce cadavrul in Olt,.

Avocatul lui Gheorghe Dinca, dezvaluiri-explozive despre ce a gasit in curtea casei lui Gheorghe Dinca: Erau acolo, in curte!

Alexandru Bogdan, avocatul suspectului in cazul de la Caracal, a declarat ca din casa lui Gheorghe Dinca anchetatorii au ridicat trei telefoane, precizand ca pata de sange din curtea acestuia este de natura.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )