Libnet.ro
UNICEF

20:15

Gheorghe Dinca ar fi facut parte din anturajul unui traficant de persoane in Italia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Gheorghe Dinca ar fi facut parte din anturajul unui traficant de persoane in Italia

Apar noi informatii despre criminalul din Caracal. In timp ce se afla in Italia, Gheorghe Dinca ar fi facut parte din anturajul unui traficant de persoane. Membrii gruparii promiteau unor tinere din Romania locuri de munca in peninsula, le duceau acolo. continuă pe Wall-Street Ro

Digi 24: EXCLUSIV Gheorghe Dinca ar fi facut parte din anturajul unui traficant de persoane in Italia. Marturia unei romance

Membrii gruparii promiteau unor tinere din Romania locuri de munca in peninsula, le duceau acolo si le obligau sa se prostitueze. Nu ezitau sa foloseasca violenta impotriva lor in plina strada.

Gheorghe Dinca ar fi facut parte din anturajul unui traficant de persoane. Deputatul mitraliera, indicii despre ipoteza ca fetele nu sunt omorate

Se contureaza tot mai mult ipoteza conform careia fetele pe care Gheorghe Dinca a spus ca le-a ucis ar fi, de fapt, traficate intr-o retea de proxenetism. Activitatea lui Gheorghe Dinca in perioada in care a stat in Italia este cercetata, in urma zvonurilor potrivit carora el ar fi facut parte din anturajul unui traficant de persoane.

Ce functie a avut Gheorghe Dinca la Spitalul din Caracal

Marian Mitran, managerul Spitalului din Caracal, a declarat exclusiv, pentru Antena 3, ca Gheorghe Dinca, autorul crimelor oribile de la Caracal, ca acesta a ocupat functia de geamgiu in cadrul institutiei, intre.

Exclusiv surse din ancheta: Oasele gasite in casa lui Gheorghe Dinca sunt umane, posibil sa apartina unui copil

Update: Informatii de ultima ora. Potrivit surselordin ancheta oasele gasite la Gheorghe Dinca sunt umane, apartin unei persoane cu talie mica, subtire, posibil copil. Se inventariaza varsta. Urmeaza.

VIDEO Marturia vecinei care a sunat la 112 semnaland miscari dubioase pe strada lui Gheorghe Dinca

Vecina lui Gheorghe Dinca, monstrul din Caracal care le-a rapit pe Luiza Melencu si pe Alexandra Macesanu, a relatat ce a vazut in noaptea in care a sunat la 112.

Unul dintre cei mai mari criminali in serie ai secolului XX l-ar fi inspirat pe Gheorghe Dinca

Vecinii lui Gheorghe Dinca au spus inca din ziua in care a fost incatusat ca acesta este obsedat de peliculele de groaza. Monstrul cu privire rece a actionat identic ca Edmund Kemper, care se numara.

Lovitura de teatru in arestul Politiei. Ce a facut Gheorghe Dinca imediat ce a fost bagat dupa gratii. Procurorii DIICOT nu au mai putut face nimic

Procurorii DIICOT au facut demersuri in dimineata zilei de 29 iulie pentru a-l scoate din arest pe Gheorghe Dinca si a-l transporta sub escorta in zona Barajului de la Stoenesti, un baraj pe Olt, aflat la o.

Fosta sotie a lui Gheorghe Dinca, in fata procurorilor. Ce le-a spus femeia oamenilor legii

Tot mai multe detalii despre Gheorghe Dinca incep sa iasa la iveala. Cazul macabru, al carei protagonist este, a adus-o in fata procurorilor si pe fosta lui sotie. Elena Dinca a facut marturisiri autoritatilor despre barbatul care i-a fost partener de viata, care a reusit sa terorizeze o tara intreaga prin faptele sale. Gheorghe Dinca, .

Reconstituirea crimei de la Caracal. Anchetatorii se intorc luni la casa lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii se intorc astazi la casa lui Gheorghe Dinca unde acesta a recunoscut ca a ucis cele doua fete pe care le rapise. in timpul audierilor, barbatul le-a povestit procurorilor cum le-a omorat pe tinere. Ultima dintre ele, Alexandra, a fost ucisa cand a fost descoperita cu telefonul de pe care sunase la 112. DIICOT: Dinca a recunoscut ca a ucis-o pe Alexandra joi la pranz, dupa ce a suprins-o cu telefonul in mana. Cazul Caracal: Gheorghe Dinca a recunoscut ambele crime Avocat: El a dat detalii despre modul in care le-a ucis pe feteAudierea lui Dinca a fost intrerupta, pentru ca i s-ar fi facut rau Avocat: A cedat din cauza remuscarilor, are pareri de rau pentru faptele sale.

ULTIMA ORA Criminalul din Caracal si-a recunoscut ambele crime: ce detalii a oferit Gheorghe Dinca

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dinca, si-a recunoscut ambele crime. Anuntul a fost facut duminica de avocatul acestuia, care a precizat ca barbatul a recunoscut ca le-a ucis pe cele doua adolescente, Alexandra si Luiza, date disparute. Gheorghe Dinca a recunoscut ca a comis cele doua crime. Barbatul in varsta de 66 de ani a .

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )