Libnet.ro
UNICEF

10:00

Digi 24: Imagini exclusive de la perchezitia cu scandal din Brasov. Mascat catre copil: Buna dimineata. Stai linistit!

Hotnews Hotnews,
 Digi 24: Imagini exclusive de la perchezitia cu scandal din Brasov. Mascat catre copil: Buna dimineata. Stai linistit!

Imaginile momentului la Digi24! Este vorba despre scandalul care a pus pe jar autoritatile din Brasov saptamana trecuta, dupa ce un consilier judetean PNL i-a acuzat pe politisti ca au dat buzna peste familia sa si ca ar fi gresit adresa perchezitiei, al carei scop era sa fie adus la audieri. continuă pe Hotnews

Cine este Iulia Ionescu, cea care l-a inlocuit pe George Buhnici la PRO TV. Ce facea inainte la Digi 24

George Buhnici s-a despartit de PRO TV dupa 15 ani in care au facut casa impreuna. Prezentatorul a ales sa plece complet pe digital, lasand in spate proiectul iLikeIT. Locul i-a fost ocupat de Iulia Ionescu, care si-a facut debutul la Digi24. Cine este si ce facea inainte de televiziune? Cine este Iulia Ionescu, cea .

Filmul descinderii cu scandal din casa politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Mascatii au vorbit in soapta cu copiii: Buna dimineata. Stai linistit!

Jurnalistii de la Libertatea au publicat imaginile descinderii din 13 februarie, cand mascatii au patruns in casa unde locuiesc sotia si cei doi copii ai consilierul judetean din Brasov Andrei Kadas.

O femeie din Brasov a gasit un pansament imens in shaorma (VIDEO)

Surpriza neplacuta pentru o femeie din Brasov. Aceasta a mers la un fast-food renumit din centrul orasului pentru a-si lua mancare la pachet. Cand a ajuns acasa femeia avut parte de o descoperire care iti.

Pasager mort, intr-un autobuz din Brasov

Clipe de groaza pentru pasagerii unui autobuz din Brasov. Un barbat care s-a urcat in mijlocul de transport, a decedat joi seara.

Digi 24: Efectele incalzirii globale: Muntii Alpi ar putea ramane fara zapada, iar schiul un sport pe cale de disparitie

Incalzirea globala afecteaza tot mai grav calendarul competitiilor de schi, a caror durata este din ce in ce mai redusa. Comitetul International Olimpic avertizeaza ca, odata cu cresterea temperaturilor, linia climatica a zapezii limita de la care o zona incepe sa fie acoperita de zapada) va creste, ceea ce va duce la scaderea statiunilor montane unde se vor putea organiza intreceri de schi sau alte sporturi de iarna, informeaza CNN.

Politist din Brasov: Hotii de buzunare pe care-i coboram acum 20 de ani din autobuze au ajuns dezvoltatori imobiliari si politicieni si rad de noi!

Scandalul descinderii la adresa gresita a politistilor brasoveni a impartit Romania in doua. Pe de o parte sunt politistii de sub Tampa, care sustin ca descinderea la casa familiei consilierului judetean PNL Andrei Kadas s-a facut civilizat, oamenii legii fiind linistiti si protectori fata de copii, iar pe de alta parte este politicianul care il face gunoi pe seful Politiei Brasov.

Cinci persoane din Brasov, arestate in dosarul fraudelor informatice din SUA

Un numar de cinci persoane au fost retinute de procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Brasov, in d.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )