Libnet.ro
UNICEF

22:45

Politist din Brasov: Hotii de buzunare pe care-i coboram acum 20 de ani din autobuze au ajuns dezvoltatori imobiliari si politicieni si rad de noi!

Antena3 Antena3,
Politist din Brasov: Hotii de buzunare pe care-i coboram acum 20 de ani din autobuze au ajuns dezvoltatori imobiliari si politicieni si rad de noi!

Scandalul descinderii la adresa gresita a politistilor brasoveni a impartit Romania in doua. Pe de o parte sunt politistii de sub Tampa, care sustin ca descinderea la casa familiei consilierului judetean PNL Andrei Kadas s-a facut civilizat, oamenii legii fiind linistiti si protectori fata de copii, iar pe de alta parte este politicianul care il face gunoi pe seful Politiei Brasov. continuă pe Antena3

Digi 24: Imagini exclusive de la perchezitia cu scandal din Brasov. Mascat catre copil: Buna dimineata. Stai linistit!

Imaginile momentului la Digi24! Este vorba despre scandalul care a pus pe jar autoritatile din Brasov saptamana trecuta, dupa ce un consilier judetean PNL i-a acuzat pe politisti ca au dat buzna peste familia sa si ca ar fi gresit adresa perchezitiei, al carei scop era sa fie adus la audieri.

O femeie din Brasov a gasit un pansament imens in shaorma (VIDEO)

Surpriza neplacuta pentru o femeie din Brasov. Aceasta a mers la un fast-food renumit din centrul orasului pentru a-si lua mancare la pachet. Cand a ajuns acasa femeia avut parte de o descoperire care iti.

Pasager mort, intr-un autobuz din Brasov

Clipe de groaza pentru pasagerii unui autobuz din Brasov. Un barbat care s-a urcat in mijlocul de transport, a decedat joi seara.

Cinci persoane din Brasov, arestate in dosarul fraudelor informatice din SUA

Un numar de cinci persoane au fost retinute de procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Brasov, in d.

Brexit. Ce se intampla cu aproape 500.000 de romani din Marea Britanie. Autoritatile au anuntat acum

Marea Britanie este deja in afara Europei, dar problemele de-abia de acum in colo incep sa apara, si asta ii vizeaza inclusiv pe romanii care sunt deja acolo, dar si pe cei care si-au depus cerera de a locui si lucra pe teritoriul britanic. Brexit. Ce se intampla cu aproape 500. 000 de romani din Marea .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )