Libnet.ro
UNICEF

12:45

Digi 24: Orasul din Romnia care s-a transformat din cimitir industrial n motiv de mndrie pentru locuitori

Hotnews Hotnews,
 Digi 24: Orasul din Romnia care s-a transformat din cimitir industrial n motiv de mndrie pentru locuitori

Publicatia The Economist dedica un articol Clujul, pe care il numeste orasul cu care Romania se poate lauda si analizeaza modul in care acesta s-a dezvoltat spectaculos in ultimii ani, in ciuda faptului ca, dupa caderea comunismului, Clujul ajunsese un cimitir industrial. continuă pe Hotnews

Thailanda devine prima tara din Asia care legalizeaza marijuana n scopuri medicale: E un cadou de Anul Nou

Thailanda a aprobat utilizarea marijuanei in scopuri medicale si pentru cercetare, devenind prima tara din regiune care ia o astfel de decizie, in conditiile in care in Asia exista legi foarte stricte in domeniu, mergand pana la pedeapsa cu moartea, relateaza Reuters.

Digi 24: Recomandarile analistilor: Stati n chirie nca doi ani si nu veti regreta. 10 motive pentru care vor scadea preturile

Preturile locuintelor vor inregistra in urmatorii doi ani o scadere generalizata cu cel putin un sfert din valoarea actuala, ceea ce ar putea face ca decizia de a nu cumpara acum o locuinta sa fie inteleapta.

Digi 24: Zeci de bucuresteni au ramas ore ntregi n parcarea unui mall, la etajul -3. Reactia centrului comercial

Mai sunt cateva ore pana la Craciun, iar marile centre comerciale sunt foarte aglomerate. Atat de pline incat in parcarea mall-ului Promenada oamenii au ramas blocati la subsol, la etajul -3, in parcare.

Topul oraselor din Romania care s-au schimbat radical in 2018

In anul 2018, Timisoara a devenit primul oras cu transport public pe apa, iar orasul Cluj-Napoca a dat tonul prin introducerea, in premiera, a transportului electric in comun, cumparand 11 autobuze din fonduri.

Locul din Romania care se afla in topul destinatiilor pentru detoxifiere digitala

Marginimea Sibiului, in topul destinatiilor pentru detoxifiere digitala. Este locul perfect unde te poti duce intr-o vacanta relaxanta si benefica sanatatii tale mentale. Alaturi de Marginimea.

nca un copil din Guatemala care intrase ilegal n SUA a murit dupa ce a fost luat n custodie de politia de frontiera

Un baiat de 8 ani din Guatemala a murit la scurt timp dupa miezul noptii, in timp ce se afla in custodia politiei de frontiera, al doilea migrant copil care moare luna aceasta dupa ce a fost retinut la granita dintre Mexic si Statele Unite, scrie Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )