Libnet.ro
UNICEF

16:45

Digi 24 Viorica Dancila laudata de propaganda rusa. Sputnik: E omul momentului si cel mai probabil candidat la presedintie

Hotnews Hotnews,
 Digi 24 Viorica Dancila laudata de propaganda rusa. Sputnik: E omul momentului si cel mai probabil candidat la presedintie

Viorica Dancila este laudata de site-ul de propaganda rusa ro. sputnik. md, intr-un articol aparut dupa comunicatul de presa al Guvernului roman despre conversatia avuta de premier cu vicepresedintele SUA, Mike Pence. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila, laudata de propaganda rusa. Cum a ajuns sa inregistreze un succes international care rastoarna toate calculele

Premierul Viorica Dancila este subiectul unui articol laudativ in Sputnik, agentie de stat a Rusiei, subliniindu-se ca liderul de la Palatul Victoria este nu numai omul politic al momentului, ci si un bun candidat pentru prima functie in stat, dupa ce a reusit sa discute si cu vicepresedintele american Mike Pence.

Viorica Dancila, ELOGIATA de propaganda rusa, la scurt timp dupa ce Laura Codruta Kovesi a fost laudata intr-un articol publicat in Financial Times

Dupa Financial Times a publicat, joi, un editorial in care isi arata sustinerea totala pentru numirea Laurei Codruta Kovesi, fosta sefa DNA, in functia de procuror-sef european, Viorica Dancila a fost.

VIORICA DANCILA: Mike Pence a promis ca va vizita Romania

Premierul Viorica Dancila a anuntat astazi ca vicepresedintele SUA, Mike Pence, va efectua o vizita in Romania in prima jumatate a anului.

Viorica Dancila anunta trenul de mare viteza in tara intarzierilor. Ce orase va lega TGV-ul de Romania

Viorica Dancila anunta trenul de mare viteza care va lega Prahova de Moldova. in sedinta de guvern de miercuri, doamna premier a spus ca proiectul va fi inclus pe lista proiectelor strategice. Acesta prevede realizarea in parteneriat public-privat a unei cai ferate de mare viteza Ploiesti-Suceava, cu o lungime de 505 km. Viorica Dancila se [] .

Viorica Dancila, atac dur la adresa lui Iohannis: Demonstreaza ca nu e interesat de cresterea veniturilor

Premierul Viorica Dancila a lansat un atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce acesta a contestat la CCR legea bugetului. Viorica Dancila sustine ca gestul fara precedent al presedintelui.

intalnire de ULTIMA ORA: Tudorel Toader si Viorica Dancila discuta despre Ordonanta 7 care modifica legile justitiei (VIDEO)

Intalnire de ultima ora intre premierul Romaniei Viorica Dancila si ministrul Justitiei Tudorel Toader pe tema ordonantei 7 care modifica legile justitiei, informeaza B1 TV. Astfel vineri, Toader va.

Viorica Dancila si vicepresedintele SUA au avut o convorbire telefonica. Mike Pence a promis ca va vizita Romania in prima jumatate a anului

Premierul Viorica Dancila a avut o convorbire telefonica cu vicepresedintele SUA, Mike Pence, joi seara. Conversatia a durat 20 de minute, iar printre lucrurile discutate de cei doi au fost presedintia.

Ludovic Orban, scrisoare deschisa pentru Viorica Dancila: Guvernul este obligat sa acorde un mandat de vot favorabil candidaturii lui Kovesi

Presedintele PNL, Ludovic Orban, i-a transmis joi o scrisoare premierului Viorica Dancila pe tema candidatului Laurei Codruta Kovesi la sefia Parchetului European. Liderul liberalior sustine caGuvernul.

Viorica Dancila, intrevedere cu premierul Macedoniei, la Palatul Victoria: Ce videoclip a publicat Guvernul (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila l-a primit joi, la Palatul Victoria, pe prim-ministrul macedonean, Zoran Zaev. Cei doi oficiali au avut o intrevedere la ora 10. 00, dupa care au programate declaratii de presa.

Ce le-a cerut premierul Viorica Dancila tuturor ministrilor, inainte sa propuna Guvernului acte normative spre adoptare

Premierul Viorica Dancila le-a cerut, miercuri, tuturor ministrilor ca, inainte sa propuna Guvernului acte normative spre adoptare, sa organizeze din timp consultari cu toate partile interesate. Cer.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )