Libnet.ro
UNICEF

00:07

intalnire de ULTIMA ORA: Tudorel Toader si Viorica Dancila discuta despre Ordonanta 7 care modifica legile justitiei (VIDEO)

B1 B1,
intalnire de ULTIMA ORA: Tudorel Toader si Viorica Dancila discuta despre Ordonanta 7 care modifica legile justitiei (VIDEO)

Intalnire de ultima ora intre premierul Romaniei Viorica Dancila si ministrul Justitiei Tudorel Toader pe tema ordonantei 7 care modifica legile justitiei, informeaza B1 TV. Astfel vineri, Toader va. continuă pe B1

INTALNIRE TUDOREL TOADER - SECTIA DE PROCURORI A CSM: Ordonanta de modificare a Oug 7 va avea cinci puncte

ACTUALIZARE Presedinta CSM, Lia Savonea, a anuntat, astazi, ca, prin noul proiect de ordonanta de urgenta trimis de ministrul Justitiei, se abroga textele din OUG 7 privind delegarile in functii si conditia bunei reputatii. ---- Vicepresedintele CSM, Nicolae Solomon, a anuntat ca membrii Sectiei pentru procurori a Consiliului au avut, astazi, o intalnire cu ministrul Justitiei, in cadrul careia Tudorel Toader le-a comunicat ca ordonanta de modificare a OUG 7 va avea cinci puncte.

intalnire de urgenta intre Tudorel Tudorel si premierul Dancila

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va merge la Guvern sa vorbeasa cu premierul Viorica Dancila sa vorbeasca despre modificarile care vor fi aduse Ordonantei 7. Tudorel Toader a declarat joi seara la.

ASTAZI, LA GUVERN: Tudorel Toader se intalneste cu premierul Dancila

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a confirmat, pentru Agerpres, ca urmeaza sa aiba o intalnire, in cursul zilei de astazi, la Palatul Victoria, cu premierul Viorica Dancila.

Tudorel Toader prezinta astazi premierului Dancila proiectul de modificare a OUG 7

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii va prezenta vineri premierului Viorica Dancila proiectul de modificare a OUG 7, prin care Guvernul a adus, in sedinta din 19 februarie, mai multe si controversate modificari legilor Justitiei.

Florin Iordache spune ca Tudorel Toader a gresit ca nu s-a consultat cu magistratii naintea adoptarii OUG 7

Fostul ministru Florin Iordache, seful comisiei parlamentare care a modificat legile Justitiei, il invinovateste pe Tudorel Toader ca nu a discutat cu reprezentantii magistratilor inainte de adoptarea Ordonantei de Urgenta care modifica din nou legile justitiei, spunand ca a fost o greseala a Ministerului Justitiei, iar premierul Viorica Dancila a detensionat luni situatia, initiind un dialog cu asociatii ale magistratilor. Iordache a mai sustinut, la RFI, ca judecatorii si procurorii nu mai au acum motive de nemultumire si ca protestul acestora ii prejudiciaza pe cetateni.

Iordache, critici la adresa lui Tudorel Toader: A gresit. Trebuie consultari mai transparente pe OUG 7

Protestul magistratilor pe tema OUG privind legile justitiei nu este corect, pentru ca prejudiciaza cetatenii, declara la RFI deputatul PSD Florin Iordache. El crede ca premierul Viorica Dancila a procedat.

Iordache il critica pe Tudorel Toader: A gresit. Trebuiau consultari mai ample si mai transparente pe OUG 7

Protestul magistratilor pe tema OUG privind legile justitiei nu este corect, pentru ca prejudiciaza cetatenii, declara la RFI deputatul PSD Florin Iordache. El crede ca premierul Viorica Dancila a procedat corect cand a lansat un dialog cu magistratii si considera ca a fost o greseala ca Ministerul Justitiei nu a avut consultari mai ample cu acestia inaintea adoptarii OUG 7.

Cazul Kovesi. Melescanu arunca vina pe Tudorel Toader: Nu am avizat niciun mandat pentru Odobescu. Nu i-a dat Dancila mandat. E o chestiune pe Justitie

Intr-o discutie cu Ionel Danca, purtatorul de cuvant al PNL, ministrul de Externe, Teodor Melescanu, sustine ca nu a avizat niciun mandat pentru ambasadorul Romaniei la Bruxelles, Luminita Odobescu, in cazul Kovesi. Melescanu spune ca Tudorel Toader e responsabil pentru votul dat de Luminita Odobescu in COREPER. Surse diplomatice au confirmat pentru Adevarul ca Guvernul Dancila a mandatat-o pe Odobescu sa voteze impotriva Laurei Codruta Kovesi.

Viorica Dancila, intrevedere cu premierul Macedoniei, la Palatul Victoria: Ce videoclip a publicat Guvernul (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila l-a primit joi, la Palatul Victoria, pe prim-ministrul macedonean, Zoran Zaev. Cei doi oficiali au avut o intrevedere la ora 10. 00, dupa care au programate declaratii de presa.

Tudorel Toader, mai scump decat aurul Romaniei. Cat plateste statul pentru pensia lui nesimtita

Tudorel Toader ajunge in prim-plan si cand, teoretic, nu e vorba despre el. in plin scandal legat de rezervele de aur ale Romaniei, opozitia dezvaluie ca, de fapt, statul plateste mai mult pentru pensia speciala a lui Tudorel Toader decat pentru depozitarea rezervelor de aur la Banca Angliei. Banca Nationala a Romaniei achita 309. 000 lei [] .

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )