Libnet.ro
UNICEF

09:30

Digi Mobil: cele mai noi telefoane pe care sa le iei la pret bun

Playtech Playtech,
Digi Mobil: cele mai noi telefoane pe care sa le iei la pret bun

Digi Mobil a adus noi telefoane in oferta, asa ca daca esti interesat sa-ti cumperi un Samsung sau un Motorola la un pret bun, poti sa o faci chiar acum. Unul dintre noile telefoane pe care Digi Mobil le are in oferta este Motorola G6 Plus. Desi smartphone-ul are un pret destul de mic, reuseste []. continuă pe Playtech

Oferta Digi Mobil cu telefoane la preturi prea bune sa nu le dai o sansa

Digi Mobil a adus noi telefoane in oferta, asa ca daca esti interesat sa-ti cumperi un Samsung sau un Motorola la un pret bun, poti sa o faci chiar acum. Unul dintre noile telefoane pe care Digi Mobil le are in oferta este Motorola G6 Plus. Desi smartphone-ul are un pret destul de mic, reuseste [].

Utile: Cum gasesti un telefon furat sau pierdut in Romania; Cum sa pastram si sa preparam alimentele pe perioada verii; Cele mai mari greseli pe care le faci cand alegi o parola pe net

Zece practici antice care aduc numeroase beneficii. Stiinta le-a demonstrat efectul Multe dintre aceste practici, precum medicina chineza sau meditatia, sunt deseori considerate. Top 5 alimente pentru un par sanatos Cine nu-si doreste un par frumos si sanatos? Investesti sume uriase in ingrijirea lui, mergi la coafor pentru tratamente felurite si ai acasa cele.

A MURIT! Doliu in lumea muzicii: Una dintre cele mai celebre intreprete, care a incantat milioane de romani cu slagarele sale, s-a stins din viata (FOTO, VIDEO)

Doliu in lumea muzicii! A murit interpresta si textiera Roxana Popescu. CLICK AICI - Da, este vorba despre indragita cantareata Andra: Doamne, AM MURIT si am ajuns sa vad iNGERI! FOTO) Clopote albe.

Oferta Digi Mobil cu zero avans si pret mic la telefoane Samsung

Digi Mobil a venit cu pachete noi de 1 iunie. Oferta nu tine mult, asa ca uite ce ai putea cumpara in prima jumatate din iunie. Ultima oferta Digi Mobil foarte buna a fost cu zero avans pentru Samsung Galaxy S9, dar si cu un bonus pentru cei care alegeau sa se porteze la operator.

FOTO Cum reusesc cele mai tari companii feroviare europene sa atraga calatori - Viteza, covor rosu, snitele, relaxare

In timp ce la noi trenurile au o imagine foarte proasta, fiind lente, neconfortabile si insuficiente, in Europa de Vest si Centrala multe companii au reusit sa atraga tot mai multi pasageri, aratand ca trenurile pot fi, nu doar rapide si curate, ci si amuzante. in Italia li se pune covorul rosu calatorilor business, la vagoanele restaurant din Cehia poti manca snitel sau gulas, alaturi de o bere buna, iar in Germania in unele trenuri exista personal care se asigura ca nu se vor plictisi copiii. Un raport arata care sunt cele mai de succes companii feroviare europene, dar si ce au facut pentru a dovedi ca trenurile nu s-au blocat undeva in trecut.

Cele mai comune intrebari ale bautorilor de bere. Care este diferenta dintre Lager si Ale sau dintre Pilsner si Radler

Berea este considerata cea mai consumata bautura alcoolica din intreaga lume, care se gaseste in nenumarate forme, culori si arome. Cu toate acestea, putini sunt cei care ii cunosc povestea. La momentul actual exista mai multe tipuri de bere si peste 400 de sortimente, Belgia avand cele mai multe marci.

Sarbatoare importanta in Biserica Ortodoxa. Este unul dintre cele mai insemnate posturi, atat sufletesti, cat si trupesti

De luni, crestinii intra intr-unul din cele mai insemnate posturi, atat sufletesti, cat si trupesti de peste an. Din aceasta zi incepe postul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel, post care este cunoscut in popor sub.

Sarbatoare importanta in Biserica Ortodoxa. Este unul dintre cele mai insemnate posturi, atat sufletesti, cat si trupesti

De luni, crestinii intra intr-unul din cele mai insemnate posturi, atat sufletesti, cat si trupesti de peste an. Din aceasta zi incepe postul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel, post care este cunoscut in popor sub.

Cele mai mari frici pe care le avem cu totii - Adevaruri ascunse

Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au prezentat sambata la emisiunea Adevaruri ascunse tipurile de frici pe care le avem cu totii. Cea mai mare frica este frica de necunoscut. O invingem cu curaj.

Facebook renunta la functia Trending, care semnaleaza cele mai comentate actualitati mondiale

Facebook Inc. a anuntat vineri ca a decis sa renunte la functia Trending Tendinte), ce semnaleaza cele mai populare si mai comentate actualitati mondiale pe aceasta retea de socializare, in contextul in care compania americana.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )